Aktív témák
-
J.J. András
őstag
köszi skacok, akkor erről letettem....
-
Ergil
aktív tag
Portaszító-s spray-t sok helyen lehet kapni, vannak kifejezetten monitortisztítók, de a tükröződéscsökkentést polárszűrővel szokták megoldani (lásd fényképezőgépek), és egy normális poláris monitorszűrő 15-20e-nél kezdődik...
-
Szalma
őstag
(Borotvahab... :) Még nem hallottam eddig ilyenről.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Szerintem tükröződést csak speciális bevonattal lehet csökkenteni (szemüveglencse, fotó objektívek, stb), spray formában elég kizártnak tartom a beszerezhetőségét. -
J.J. András
őstag
na, senkisem tud ilyen témában segíteni ?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
J.J. András #1 üzenetére
fekete festek spray?
bocs...
egyebkent szemuvegtisztitok kozt va olyan, amit taszitja a port/paraellenes
azt nem tudom, hogy fenyt visszaver-e, de azellen en ugy vedekezem, hogy elore dontom a monitort... -
J.J. András
őstag
Fel ! gyors segítség.....
-
J.J. András
őstag
szasztok a kérdés adott :
-létezik olyan spray, ami egy tükrözödésmentes és portaszító réteget visz fel a monitor képernyőjére ?
-ha igen , hol kapható ?
-melyik a legjobb gyártmány ?
-mennyibe kerül ?
köszi előre is , csőváz
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged