Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VoLTE/VoWiFi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Mr. Prezo
csendes tag
Sziasztok!!!!
A tegnap kezdődött a gondom!
Géepzek és egyszercsak kikapcsol a monitor de egybol vissza is kapcsol (nem a gép tápjáról megy)
Furcsállottam is, de betudtam annak hogy pillanatnyi áramkimaradás, mert surun előfordul felenk!!!
Aztán kicsit később nezem a kepernyöt és egyes helyeken elfolynak a betük az ikonok alatt...
Aztan megnyitottam egy dokumentumot és ott is hol tisztara osszefolynak a betuk hol meg tisztan lehet olvasni oket....
Akkor kikapcsoltam es megneztem hatul a kabelt....ujra bedugtam....bekapcsoltam de nem valtozott semmi.....
Azt is megcsinaltam hogy egy masik kabellel is kiprobaltam, de utana is ez a helyzet merult fel.....
a monitor tipusa: LG F700P Flatron......
Tanácstalan vok, hogy mi baja lehet.....ha esetleg valaki tud erre mit mondani vagyis irni az tegye meg.....
Elore is kosz!!!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest