- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
Attila69
tag
Én is találtam egy mozifilm tekercs :) üzemmódot,de amikor elindítok egy filmet,akkor,amig ablakban futtatom ,addig az egérrel át tudom húzni az ablakot a tv-re és úgy működik is.De nem tudom azt megoldani,hogy teljes képernyő módban menjen a tv-n a film :(
Erre van valami ötlet ? -
Attila69
tag
Gyerekek ! Megvan mi volt a baj ! NTSC-M re volt állítva a cucc.Jól el van dugva a beállításoknál.De én átállítottam pal-b re azóta van kép !!!!juhéééé!
Már csak egy kérdésem maradt. :)
Melyik az a program amivel a másodlagos(vagyis a tvre) küldött mozit teljes képernyős módban tudom nézni ? Létezik-e olyan valami ami a szélesvászonból teljes képet csinál és nem lesznek a manusok ''csúcsfejek'' ? -
Attila69
tag
Köszi a válaszokat.most értem haza.Ha átkapcsolom av-re a tv-t(mert ilyen van rajta:)) akkor sem látom a monitor képét rajta.Lehet hangolni az av-t is ? Szerintem nem,de ha nem így van akkor javítsatok ki.
Mit tegyek még az ügy érdekében ?
Segítsetek egy kicsit még egy lamernek.Ha meglenne a kép a többi beállítással már simán elboldogulnék.
Atti -
Attila69
tag
Sziasztok! A kérdés adott.Van 1 tv outos videokarim.Van egy tv-m aminek csak scart bemenete van.Össze is kötöttem őket de nem tudom +oldani,hogy a képet kivigyem tv-re.
1. kérdés: a scarton van egy in + egy out.Melyikre kell kapcsolni ?
2. Az nvidiás nwiev progival már mindent beállítottam amit tudtam,van 2 aktív monitorom,ki is írja a másodikra,hogy 60 hz a képfrissítés stb.Még a menüben van egy olyan dolog is,hogy ha tv-re akarja kötni az ember a másodlagos kimeneti eszközt akkor pipa a négyzetbe.Ez is megvan.Vagyis szerintem minden oké ,de mégsincs kép a tv-n.Elvileg az egér ki tud menni jobboldalon a monitorról + még az ablakokat is ki tudom tolni,mégsem jelenik meg a tv-n a kép.A tv hangolásán is próbáltam mindenfélét,mégsem találja meg a videokari jelét.A kimenet a videokariról elvileg jó,mert olyan tv-m is volt ahol rca-val működött minden,rendesen.Ott a videokari jelét betoltam a videoba,majd a video outját kiküldtem a tv rca injére és láss csodát volt kép.
Viszont a scart csatival + az új tv-vel nem boldogulok.
Valaki segítsen ! HELP !
Atti.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest