- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hello!
Nézz be az oldalamra, van most egy új FireBlade miniteszt [L]http://vganfo.uw.hu/umb9600xt.html[/L] abban részletesen van írva bordagyártásról és ügyes rögzítési módszerről. A tuningos részen pedig le van írva a fagyasztós trükk [L]http://vganfo.uw.hu/tuning.html#zalman[/L]. Tényleg érdemes zacsiba tenni, nehogy a húslé rácsurogjon. ragasztáshoz jó lehet még a két oldalán öntapadós hővezető ragasztószalag. Boltban is lehet venni (jellemzően TermalTake, Coolermaster, Coolink, Zalman) VGA RAM hűtőbordákat, ezekhez általában ilyen ragasztószalag vagy másfajta ragasztót adnak rögzítésre, de az említett minitesztben írt ráfeszítő is ügyes (a system RAMokon szokott ilyen lenni). -
Tul
aktív tag
Elolvastam Som@ linkjét, hát mit is mondjak, element a kedvem a dologtól. Bár azt mondtátok, az xt-t könnyű lesz, mert nincs ragasztva. Még alszok rá egyet.
-
csak akkor kell vmit lefagyasztani ha leakarsz szedni egy ragasztott hűtőbordát, majd a kémikusok megmagyarázzák hogy pontosan miért is..:DD
de nekem még ha ragasztva is lenne vmi a kártyádon, én is meggondolnám hogy berakok-e 50e ft ot a mélyhűtőbe..:)) max ha beleülnék egy rágógumiba, akkor a farmernadrágomat bizti beraknám.:DD -
Tul
aktív tag
Látjátok, még jó, hogy írtatok, mert képes lettem volna lefagyasztani fölöslegesen a kártyát. Azért így már valóban van némi használható infóm.
-
Som@
őstag
Talán ezt a topic tud egy picit segíteni :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=32249&arc=f[/L]
Érdemes beleolvasni. :P -
és jó az hogy ha minnél jobban le tudod polírozni a hűtőt, sokkal jobbb lesz a hőleadása..én csak sima szilikonpasztát használnék, nálam az ezüstös nem jön be, de izlések és pofonok..:DD
ja és amire legjobban vigyázni kell az hogy ne follyon le a pasztaa kártyára, , csak óvatosan kell vele bánni..
a memókra a helyedben vennék spire bordákat, amihez adnak gyárilag ragasztót , és azt raknám rá... -
Tul
aktív tag
Nem hiszem, hogy senki nem tud semmit!!!
-
Tul
aktív tag
Azért nyitottam új topicot, mert az a tapasztalatom, hogy ha egy régebbi, lerágott, többször látott címet vesz észre a fórumolvasó, akkor hajlamos afelett elsiklani, viszont, ha egy új, érdekes címet lát, biztosan benéz. Meg ráadásul a keresőt is igénybe vettem, de semmi használhatót nem találtam, ha mégis van, elnézést, offoljatok gyorsan és vissza se jövök:))
Na komolyan:
Van ugye a Sapphire 9600xt fireblade-em, meglestem ma a doom3 beta2 verzsönt akadozott egy kicsit és berágtam!:(( Persze ez még csak beta verzió, meg 640*480-ba lehet csak játszani ->ha jól tudom ilyenkor még gondban van a 3d rendering, s proci a kulcs, na mindegy. (Viszont megnyugtatok minden kedves várakozót, a colin 4 (persze a demo) full graficcsal, 16x-os anizo és 4x-es fsaa mellett is tök vagány (3200+, 512ddr400).
Rudi oldalán olvastam és láttam érdekességeket, szereztem egy Coolermaster procihűtőt, meg egy pár izmos rambordát (házi, szintén procihűtőből).
Szóval akkó most ahhoz, hogy le tudjam venni biztonságosan a hűtőt, komcsi tegyem be a fagyasztóba a szinte vacsi új 50 rongyos karit:F (Úr Isten ha a mádör észreveszi...) Ha igen, hogy, mit csináljak vele? (Úgy értem valami védő tescós szatyorba burkolva, vagy csak simán a jégkockatartó polcra???)
Sokan ejtettek szót a borda felületének minőségéről. Mivel tudok ezen javítani, hogy polírozzam, esetleg políroztassam? Milyen pasztát érdemes venni, bár erről már volt szó, ott azt mondták szinte mindegy, de ez nem túl meggyőző. És végül, mivel a legérdemesebb felragasztani a memókra a cuccot?
Na meg persze minden használható linket, tanácsot, információt szívesen fogadok, ami az összeszereléssel kapcsolatos.
Alapos akarok lenni, nem akarom elbarmolni a kártyát, ezért nem elégedtem meg az eddigi régi topicok közötti nézelődéssel.
Mégegyszer bocs a topicnyitásért, mert sokmindenről volt már szó a kérdéseim közül, de egy helyen semmi sincs meg és kinek van türelme végignézni minden egyes témát azért, hogy mondatfoszlányokat találjon a problémáját illetően. Meg bizonyára érdekel másokat is, hátha nem csak én vagyok ilyen fogyaték:))
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- Egy óra, két rendszer
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest