Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hello!
Nézz be az oldalamra, van most egy új FireBlade miniteszt [L]http://vganfo.uw.hu/umb9600xt.html[/L] abban részletesen van írva bordagyártásról és ügyes rögzítési módszerről. A tuningos részen pedig le van írva a fagyasztós trükk [L]http://vganfo.uw.hu/tuning.html#zalman[/L]. Tényleg érdemes zacsiba tenni, nehogy a húslé rácsurogjon. ragasztáshoz jó lehet még a két oldalán öntapadós hővezető ragasztószalag. Boltban is lehet venni (jellemzően TermalTake, Coolermaster, Coolink, Zalman) VGA RAM hűtőbordákat, ezekhez általában ilyen ragasztószalag vagy másfajta ragasztót adnak rögzítésre, de az említett minitesztben írt ráfeszítő is ügyes (a system RAMokon szokott ilyen lenni). -
csak akkor kell vmit lefagyasztani ha leakarsz szedni egy ragasztott hűtőbordát, majd a kémikusok megmagyarázzák hogy pontosan miért is..:DD
de nekem még ha ragasztva is lenne vmi a kártyádon, én is meggondolnám hogy berakok-e 50e ft ot a mélyhűtőbe..:)) max ha beleülnék egy rágógumiba, akkor a farmernadrágomat bizti beraknám.:DD -
és jó az hogy ha minnél jobban le tudod polírozni a hűtőt, sokkal jobbb lesz a hőleadása..én csak sima szilikonpasztát használnék, nálam az ezüstös nem jön be, de izlések és pofonok..:DD
ja és amire legjobban vigyázni kell az hogy ne follyon le a pasztaa kártyára, , csak óvatosan kell vele bánni..
a memókra a helyedben vennék spire bordákat, amihez adnak gyárilag ragasztót , és azt raknám rá...
Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Léghűtés topik
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest