- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Ok. Még alszom rá jó pár napot. De megmondom őszintén, hogy az ilyen lenéző, álszent és beugatós emberekre qrvára nincs szükségem... Szóval ezt a kérdést is fel lehet tenni kultúráltan... Bocs, de nagyon ki voltam bukva rajta. Elég bunkó módon viselkedett. Mind1 már. Én nem ilyen vagyok és ez a lényeg. Tavasszal, meg szerintem tuti kész leszek azzal a moddal, amit eredetileg az egérke helyett akartam. Bár már ezt is lenyúlták... :D
-
Na azért örülök, hogy valakinek tetszik az ötlek. :)
-
Mégegyszer szeretném mondani, hogy azért találtam ki ezt, mert ilyen tutira senkinek nem volt. Eredetileg egy mini akváriumot akartam belefabrikálni, de ez nem jött össze, hisz csak 1 hét állt rendelkezésemre. Sebaj, mert megcsinálom majd, de elhozni mégegyszer ilyen versenyre azt biztos hogy nem fogom... :(
-
Akkor te voltál az a 2 méteres gyerek? Sugárzás.... Hahaaa! :DDD Az jó beszólás volt... na mindegy spongyát rá. Viszont nem hinném, hogy a következő ilyenre elmegyek. Eléggé elvették az önbizalmamat... Az alaplapom is hazament. Vissza gariba abba bluefoshba... ez már mondjuk egyéni szoc probléma... Inkább magamnak moddolok...
-
Sziasztok!
Szeretném ebben a topicban megnyugtatni az embereket, akik kint voltak vasárnap a modding versenyen, hogy az egér nem állandóan van benne a számítógépben, hanem csak a verseny idejére volt kihejezve. Könyörögve kért engem, hogy indulhasson a versenyen... :D Szóval az egérnek van rendes terráriuma el van látva vízzel, almával egérkajával meg minden ami kell egy egér eltartásához. Nem vagyok állatkínzó. Volt a versenyen egy 2 méteres srác aki leugatott, hogy hogy lehetek ilyen, meg hogy melege van és a sugárzás nem árt neki??? Mondom mivan vazze? Sugárzás? Erre meg elkezdett hebegni habogni jobbra-balra. Ez az egész álszent állatvédős érzelmi kitörések a sírba visznek komolyan. Ha jobban belegondoluk, akkor mi emberek is be vagyunk zárva a földgolyóba... Mi is egy gömb alakú kalitkában élünk... Amúgy most az egér ugyanolyan jól érzi magát, mint tegnap a versenyen. A zsűri (Andorpapa) megmérte a belső hőmérsékletet és 28 fok volt odabent, szóval egy enyhe nyári hangulat lehetett odabent. Azt hiszem ennyit erről.
Anyázásokat, érzelmi kitöréseket és egyéb észrevételekt ide várom.
Viktor
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged