Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
imibogyo #856 üzenetére
Nem megalkotni akarja, hanem eltüntetni, az egyik vonal nem sikerült 20 centisre - legalábbis én ezt olvastam ki belőle
Én Solidworks-öt egyedül akkor használom, ha elég konkrétan tudok minden adatot, és pontosan le van már rajzolva - különben egy rohad elmérés vagy módosítás miatt simán kezdheti az ember elölről a >3 órás munkát. Arra viszont nagyszerű, hogy lerenderelj vele valamit, pl. termékbemutatónak rettenetes király (PhotoView360). Jut eszembe, mindig is akartam egy olyan Corsair Carbide szériában levő, kicsi, majdnem kocka házat dióból, ha sok szabadidőm lesz, lehet, hogy lemodellezem, SolidWorks utána már két kattintásra legyártja minden alkatrész "jósok" nézetes blueprintjét, onnantól könnyű dolgom van
Ja, és az oldaladon a googleusercontent-es képeket nem hozza be, csak egy felkiáltójelet helyettük, viszont az alt attribútum nem határoz meg semmi felkiáltójeles dolgot, nincs onerror sem, úgyhogy a google végén lesz a probléma forrása...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest