- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
barnibal #586 üzenetére
Elkészültem az éjszaka egy alfa verzióval (a tervet is beraktam a mappába). A 140-es Corsair radiátor nagyon megszélesítette volna a házat, ezért elforgattam, így egy sokkal elegánsabb, kecsesebb ház lett a végeredmény. Remélem tetszik.
-
ViZion
félisten
válasz
barnibal #588 üzenetére
Másik, h mennyit szánsz rá? Nekem a fentebb mutogatott kocka ház olyan 7 kg, ami ~25k lenne 1 mm-es vasból (lézervágás+hajlítás, hegesztés, porfestés). Alu drágább jóval, bár könnyebb kicsit, nálad CNC munka is lenne (?), meg eloxálás gondolom, szal. nem ócó... sőt, mondhatnám ez kib****tt drága lesz.
-
imibogyo
veterán
válasz
barnibal #584 üzenetére
Üdv a topikban!
Először dobd be az ötleteidet, mégis mit szeretnél utána többen tudunk segíteni a tervezésben. Én nem szoktam ilyenért pénzt kérni... Annyira azért nem nagy dolog (bár a Milkát szeretem
). Ha tényleg komolyan gondolod az "összeülést" abban is benne vagyok, de a kisfiam és munkahely miatt elég "válogatós" vagyok időpontokban (általában 17:00-18:30 között érek rá hétköznapokon (H-CS), előtte-utána nem nagyon), péntek és a hétvégék legtöbbször kilőve (esetleg megbeszélés kérdése).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest