- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
MKI Plexit ajánlom. Méretre is vágnak. Van kalkulátor is az oldalukon és természetesen ki is szállítanak, még talán CNC-zést is vállalnak (talán lézer és/vagy vízsugaras géppel).
Festeni simán lehet fújós festékkel, de előtte finoman fel kell érdesíteni a felületet. 200+-os csiszolópapírral pl.
Fúrni sima fúrószárral lehet, én fémhez valóakkal szeretem fúrni. Fához valóakkal is lehet, de könnyebben kitörnek az élek. Ajánlatos lassabb fordulaton és "minél gyorsabban" fúrni, akár több lépésben ha kell, mert képes "megfolyni" az anyag.
-
Demo07
aktív tag
Annyi infó lemaradt az előbb, hogy a 250-s tartály az alján és a tetején is rögzítve lenne 2-2 csavarral!
A D5 revonak viszont csak az alján van rögzítési pontja, 4 csavarral, gyárilag elvileg nagyobb tartállyal is elég stabil lenne fémre fogatva, viszont itt a plexi miatt, nem vagyok benne biztos, felül max a merevcső fog adni neki még némi tartást
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest