Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
Hmmm... Pár....
De amúgy azért lesz ekkora, mert full passzív vízhűtés megy bele (ha lesz pénzem) és teljes hangszigetelés. Elölre egy 4x120-as (ahogy a régi gépemben volt), a tetőbe (ami most az alja) és az aljába (ami most a teteje
) egy-egy darab 3x120-as radiátor megy majd. Ettől függetlenül azért lesz benne venti is (4-500 rpm-esek max.), nehogy megfőljenek a kondik és egyéb cuccok, amiknek nincs saját hűtése.(#980) Goblin12: igen úgy értettem, hogy szerintem még alkatrészekkel együtt is lehet rövidebbre venni.

(#981) Goblin12: na jó, ez a mondat a legutolsó linkelt ötletem alapján öngól, de egyébként tényleg mindig úgy terveztem házakat (főleg a dedikáltan kis méretűeket, vagy még inkább az ITX-eseket), hogy lehetőleg ne igényeljen a belső elrendezés felesleges extra helyet. Volt több olyan házam amik végül brutál nagyok lettek, de azok is csak azért mert nem kerültek beléjük a megálmodott vízhűtés elemek pénzhiány miatt. Ha azokat is mindet feltöltöm a tervezett alkatrészekkel, akkor nem sok felesleges hely lett volna bennük.
Egyébként újra él a TELJES GALÉRIA, ha valakit érdekel. Fenn vannak 3d-s tervek is, meg minden más az elmúlt pár évből.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Byintek Love U14 Projektor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De amúgy azért lesz ekkora, mert full passzív vízhűtés megy bele (ha lesz pénzem) és teljes hangszigetelés. Elölre egy 4x120-as (