Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ze'
csendes tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Kicsit megcsúsztam a válasszal.
Gondoltam erre én is, de a költséghatékony teszthez szeretném házon belül intézni amit lehet és 6 -os ujjmarónk nincs, amivel kitudnánk alakítani egy fészket a hőcsövek rögzítéséhez a bordára. Másrészt a borda talpa csak 5mm vastag és nem szeretném nézegetni az átfúrt csavarokat, furatokat, ezért tűnik nekem ez a megoldás, amit javasolsz mégis bonyolultabbnak. Viszont most elgurult a gyógyszerem, a tervezett +5mm -es talp vastagság növelő extra alu lapok AVI-zása nem lett túl szép a teszten ezért kipróbálom én is a ragasztást - köszi az ötletet.Az eredeti terv szerinti hőátadó lapok elkészültek. Nyers állapotban:

Hőcsöves verzióhoz ilyenről esetleg valakinek tapasztalat? Alternatívának ezt néztem ki.//1657 tippm86:
Remélem, jó lenne javítani a mostani teszt állapoton Arctic Alpine 12 passzív, 60-67 C° átlagos terhelés mellett a "maximálisan nyitott házamban":
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Gamdias M1 táp
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő