Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sagem MyX-8
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Ezeket a mintákat hogyan csinálod sketchupban? Ill. a felületeket (plexi pl.) ki lehet választani, vagy le kell tölteni? Megvallom még alig néztem oktató videókat róla, én még csak a reactangle-nál járok, és érzem hogy nagyon lassan haladok egy tervvel (biztos vannak rá gyorsabb módszerek is, mit hogyan lehet megrajzolni), de maga a sketchup nagyon jó, sokat segít a tervezésben.
Jó lesz, bár nekem a rácsos jobban bejön designra.
Az enyém meg parkolópályán van, nem érek rá vele foglalkozni, talán 1-2 hét múlva.
Közben meg addig agyaltam azon hogy nem lett teljesen pontosan párhuzamos minden oldala a téglalap váznak (este fejlámpával egy kicsi satuval és félig átlátszatlan védőszemüveggel, mint felszereléssel, de hát ennyi van), hogy lehet veszek másik szögacélt és egy részét újra gyártom.
Mondjuk jobb is lenne ha a függőlesen élek 20x40x3mm-esek lennének 20x20x3mm helyett.mrbig25: Ha tetszik, akkor nem szóltam.
Azt pedig okosan teszed, azzal csak nyers ha több mindenhez is értesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG LCD és LED TV-k
- Elden Ring
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben meg addig agyaltam azon hogy nem lett teljesen pontosan párhuzamos minden oldala a téglalap váznak (este fejlámpával egy kicsi satuval és félig átlátszatlan védőszemüveggel, mint felszereléssel, de hát ennyi van), hogy lehet veszek másik szögacélt és egy részét újra gyártom.
Mondjuk jobb is lenne ha a függőlesen élek 20x40x3mm-esek lennének 20x20x3mm helyett.
Azt pedig okosan teszed, azzal csak nyers ha több mindenhez is értesz!