Új hozzászólás Aktív témák

• flymi

addikt

Még csak elmélet, de melyik mód a jobb és esztétikusabb?

A lényeg: Alaplapot akarom áthelyezni a "rossz" oldalról a másikra, mivel nekem bal kéz felől van a gép (jobb kezes vagyok és egyébként is csak ott van hely), így macerás a belenyúlkálás, és nincs betekints sem. Tehát aki már csinált ilyent, az elláthatna pár hasznos ötlettel mielőtt még valamit elbarmolok...

Az egyik megoldás ami adódik, hogy a hátlap-alaplap egyben fordul vízszintesen, így szinte semmi extra, annyi, hogy a kivezetések előre kerülnének, de ennek eltakarását szerintem meg lehet oldani. A két 80-as venti tolná a levegőt a házba, amik eredetileg ugye hátul voltak és legfeljebb egy, vagy két 120-as szívná kifelé a langyos luftot.
    A másik kézenfekvő megoldás, hogy függőleges irányban forgatjuk az egész hóbelevancot, így viszont minden (alaplap/proci,CPU cooler) fejre áll és nem annyira esztétikus, de a kivezető nyílások maradnának hátul, ahol a helyük, max a PCI slotokkal gyűlne meg a bajom. (szerintem)

Előre is kösz a segítséget, ötleteket!

Talán akad egy harmadik megoldás is. Cseréljem ki a gépház felső lemezét az alsóra és egyszerűen csak állítsam fejre a szerkezetet, így lesz egy alsó tápos házam... :D
    Ezzel csak annyi gondom van, hogy újra össze kellene rakni a gépet, mert egészen apró darabokban van az egész. Popszegecsek helyett szereztem ingyé' m3 csavarokat két méretben. Majd meglátjuk hogy szuperálnak...

Új hozzászólás Aktív témák