- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajaxon
csendes tag
Üdv!
Mint említettem meglévő konfighoz terveztem az egész katrocot. Nincs tervbe véve más bővítőkártya.
A meglévő asrock "csúcskategóriás", low-end alaplaphoz lett tervezve a méret. Ami microatx-nek hirdetnek és valóban csak cirka 20 cm a szélessége vagy mélysége, ahogy tetszik.A fedlapok és a tálcák igazándiból 1,5-2mm vastagok kb, per pill. nincs nálam subler. Hogy honnét a náthából vettem a 0,5mm-t lövésem sincs. Ezúton is bocsánat a félre infoért!
A légbefújást elölről vagy 2db 12 cm ventivel gondoltam, ami kis barkácsolással még pont befér. Vagy 1 darab 14 cm-es külső oldalon, ami majdan az előlappal lenne egybeépítve.
Bár most hogy említed, ez esetben már érdemesebb lenne a nagyobb átmérőt választani.A tápegység és a hdd, purfix szivacson ül, plusz a hdd gumi alátétes csavar rögzíti.
Bár elég régi már, és kicsit hangosabb a mostani típusoknál.Itt lenne a tákolmányom, mint említettem éppen hőmérséklet teszteket gyártok.
Köszönet az észrevételekért, továbbra is szívesen fogadom.Pete55555: Úgy látom egyre népeszerűbb ez az elrendezés...
Igen, nekem már rég herotom van a bőrönd nagyságú pléhkaszniktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest