-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Zavar érzek az erőben... Szereztem egy kábelszettet a Corsair sf450 táphoz. Minden baba, azonban a harisnyázás előtt lecsupaszítottam a 24 pines modu atx kábelt. (Nem tudtam a gyári laposat beszerezni, csak egy másik corsair tápé került a szettbe.) Erre a fekete harisnya alatt fogadott pár kondi (vagy mi). A gyári kábelen ilyen nincs. Pár tápnál olvastam, hogy van ilyen akármilyen okból, sz'al ez a része nem izgat, bár csak remélem, hogy jó a sf450-hez. De ezt így hogy a fenébe fogom harisnyázni? Gondolom szigetelés is kéne neki, mert a zsugorcső alatt tanyázott ez a 3 kondi... ?
Amúgy közben teljesen elszabadult a kis ház kivitelezése, így szereztem egy régi, csavaros rögzítésű, felső tápos mercury házat és 4 óra alatt átszabtam az igényimre. Most épp szárad az epoxi ragacs, majd jövök fotókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest