Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz N.Ferry #112 üzenetére

Csak nem szoktam őket tökéletesíteni. Van egy kb. ötletem azt gyorsan megvalósítom, de a részleteket már nem szoktam kidolgozni (kábelezés, csövezés stb.). Egy-két régebbi gépemen meg vannak ezek is csinálva, de az újabbakon már csak a lényegre törekszem. Azért köszi, jól esik az elismerés. De semmi más nem kell hozzá, csak leülni és nyomni pár éjszakát a progit (én is ezt tettem), egy idő után már megy magától.

És vannak tőlem sokkal profibbak itt a PH-n is. Én például soha nem szoktam foglalkozni vele, hogy ilyen minőségű legyen a render (na jó ezt nem magyar srác csinálta), mert nem látom értelmét, nem kiállításra megy a tervem, csak hogy lehessen egyben látni az ötletemet, hogy életképes-e? Elég sok tervet kukáztam már, mert fejben jó ötletnek tűnt, aztán amikor megrajzoltam kiderült, hogy nem életképes. :K

(#115) Supr@: szólj nyugodtan ha nagyon nem megy. És ha nem túl bonyolult a terv nem fogok semmit sem kérni érte. Ennyire ne legyünk anyagiasak. Persze ha bonyolult a terv és nagyon sok óra megcsinálni az más tészta, de például zolee5016-nak ezt a tervet bő 5 perc alatt csináltam, úgy hogy közben még fórumoztam is. Na jó itt a házmodell adott volt. ;)

De mivel ismét írtam egy új hozzászólást, igy ismét berakom egy régebbi tervemet. :D

Új hozzászólás Aktív témák