Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Csak nem szoktam őket tökéletesíteni. Van egy kb. ötletem azt gyorsan megvalósítom, de a részleteket már nem szoktam kidolgozni (kábelezés, csövezés stb.). Egy-két régebbi gépemen meg vannak ezek is csinálva, de az újabbakon már csak a lényegre törekszem. Azért köszi, jól esik az elismerés. De semmi más nem kell hozzá, csak leülni és nyomni pár éjszakát a progit (én is ezt tettem), egy idő után már megy magától.
És vannak tőlem sokkal profibbak itt a PH-n is. Én például soha nem szoktam foglalkozni vele, hogy ilyen minőségű legyen a render (na jó ezt nem magyar srác csinálta), mert nem látom értelmét, nem kiállításra megy a tervem, csak hogy lehessen egyben látni az ötletemet, hogy életképes-e? Elég sok tervet kukáztam már, mert fejben jó ötletnek tűnt, aztán amikor megrajzoltam kiderült, hogy nem életképes.
(#115) Supr@: szólj nyugodtan ha nagyon nem megy. És ha nem túl bonyolult a terv nem fogok semmit sem kérni érte. Ennyire ne legyünk anyagiasak. Persze ha bonyolult a terv és nagyon sok óra megcsinálni az más tészta, de például zolee5016-nak ezt a tervet bő 5 perc alatt csináltam, úgy hogy közben még fórumoztam is. Na jó itt a házmodell adott volt.
De mivel ismét írtam egy új hozzászólást, igy ismét berakom egy régebbi tervemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest