- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
nem tudom, jó helyen kérdezek-e, de hátha. szeretnék némi rezonanciacsökkentésbe fogni (úgy PC-ben, mint NAS-ban), és keresek hozzávalókat. két kérdés merült fel:
- olyan gumicsavart, amit pl. ehhez a ventillátorhoz adnak, nem találok sehol külön, tud valaki beszerzési forrást?
- HDD-hez első körben valami csillapítást tennék az egység és a ház köze - ilyenre gondoltam, vajon jó lehet?köszi a segítséget!
gbors -
na még egy fordulat a témában. rosszul emlékeztem, pont a második szabályozható csatlakozón nem volt ventillátor. átkötöttem rá az egyiket, és már ment is a szabályozás a speedfannal. csak az a baj, hogy amíg a speedfant nem kapcsoltam be, addig az alaplap magától szabályozgatott, feltételezésem szerint a system hőmérséklet alapján. nem tudja valaki, hogy ezt ki lehet-e kapcsolni, a CPU-tól külön? Giga X38-DS4 lap, a dokumentációban egy szó nincs a második szabályzóról
-
válasz
TESCO-Zsömle #8178 üzenetére
hát azt jól leírták... mindenhol az szerepel, hogy CPU-fan control supported, másról szó sincs. a csatlakozó tűkiosztásán meg ott pislog az egyik system fan esetén is, hogy +12V / Control. amúgy az egyik házventillátor arra a csatlakozóra van kötve, és azt nem sikerült a speedfannal szabályozni, úgyhogy vszleg a lábkiosztás ábra rossz.
no mindegy, marad a fanmate2. köszi még 1x a segítséget!
-
köszi mindkettőtöknek!
végigpróbálgatom akkor az összes ventillátor-csatlakozót, hátha a CPU-n kívül találok még egy szabályozhatót!
-
Sziasztok!
Tud nekem valaki olyan standard, boltban kapható megoldást javasolni, amivel két tűs VGA-ventillátort lehet szabályozni? Alapvetően pótméteres megoldás lenne jó, de végső esetben lehet kapcsolós is (ld. 5V-7V-12V) - nagyjából bármi érdekel, ami termék, és nem házilag barkácsolt cucc.
Zalman fanmate pl. tök jó lenne, de úgy vettem ki az itt olvasottakból, hogy az csak 3 tűs ventikkel megyKöszi,
gbors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest