Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz DiVaD #9115 üzenetére

"A tápban 2pin van, ez a venti 3pines. Az megoldható, hogy a pirost és a feketét bekötöm a tápba, a maradék egyet meg lehozom az alaplapra, hogy lássa a fordulatszámot. Ez így megoldható?"

Ez megoldható, ugye a piros és fekete szolgál a tápellátásra, míg a maradék egy (jellemzően sárga) az csak a fordulatszám "kijelzésére" szolgál, azt az alaplapra kötve tudod nézni milyen fordulatszámmal jár a venti.

Amúgy úgy tűnik a kérdéseimre részben találtam választ. [link] Csak azt nem tudom, hogy biztonságos lenne-e egy megfelelőnek tűnő ventit rakni a tápba? Két ventilátor szimpatikus nekem: Coolink SWIF2-1201 (1200 rpm, ~19 db(A), ~94 m3/h -> ~55 CFM, ~3.2V indulási fesz), másik Scythe Slipstream SY1225SL12M (1200 rpm, ~24db(A), ~115 m3/h -> ~68 CFM, ~2.5V indulási fesz), mindkettő ventilátor elég alacsony feszültségről indul és úgy tűnik, maximális fordulatszámon elég jó légszállítással bírnak.

törölt tag

Egy másik topikban feltettem néhány kérdés, ide is linkelem, ha nem problémás: Tápegység csendesítés, egy új táp költséges lenne, a meglévőből akarok kihozni valamit és szeretném a lehető legjobb megoldást összehozni, nagyon csendes működés fontos, de persze az is, hogy ne süljön meg.

törölt tag

Sziasztok!
    Az azonnali kérdések órája topikból lettem ide irányítva, hogy itt van megoldás a problémámra.
    Eléggé abszurdnak fog tűnni, de fontos lenne. Van lehetőség arra, hogy szabványos 3,5mm jack kábelre (egy eresre) hangerőszabályzót tenni? Van nekem egy Thomson (HED-415) fejhallgatóm de sajnos nem vettem észre, hogy nincs hangerőszabályzó a kábelén ami 3,5mm jack dugós, és egy eres. Emellett van egy régi, már nem működő Genius fülhallgatóm aminek a kábelén van egy hangerőszabályzó, ez is egy eres kábellel rendelkezik. Van lehetőség arra, hogy a Genius hangerőszabályzóját rárakjam a Thomson fejhallgató kábelére? Mert a Thomson fejes nagyon jól szól, csak kényelmetlen, hogy nincs rajta hangerőszabályzó... Válaszokat előre is köszönöm! Fontos!
    Ha van erre lehetőség, akkor le tudná nekem mit, hogy kellene csinálni?
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák