- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
maigret
csendes tag
válasz
Kernel #19435 üzenetére
Sajnos nem segített az átforrasztás. Szereztem egy multiméter és rámértem a potméterre. Ugyanolyan beállítás mellett a felsőn teljesen más értékeket mértem, mint az alsón. Tehát a potmétert kell cserélnem.
Már csak az a kérdés, hogy honnan és milyet. Abban bízom, hogyha kiszedem rá lesz írva valami.
-
maigret
csendes tag
-
maigret
csendes tag
3 db 0,3A-es ventilátorhoz mekkora potméter kell, ha mindhármat egyszerre szeretném szabályozni!
-
maigret
csendes tag
A 7808-as stab IC 8V-os kimeneti feszültségét szeretném további 1-1,5V-tal csökkenteni!
Mivel lehet ezt megoldani? -
maigret
csendes tag
Hi everybody!
Adott egy molex csatlakozós hangos venti, amit egy 7808-as IC-vel akarok/szeretnék lehalkítani. Nincs kedvem szétvagdosni se a táp, se a venti kábeleit, ezért alkottam meg a képen látható toldót.
A gond az, hogy a venti meg se moccan! 5 V-on rendesen megy csak kicsi a légszállítása, a 7V-os átkötéstől meg tartok egy kicsit.
Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest