- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
ITX házba szeretnék egy kis inkább optikai cicatuningot, mint moddingot. A helyzet az, hogy a meglevő SATA adatkábelteim 50cm-es hosszal bírnak (a ház meg úgy 22 x 30 x 6 cm, azaz a vinyó kábel oda vissza végigéri a házat, és még hosszú is). Míg s kisebbik rossz a normál, mely az alaplapot a vinyóval összekötni hivatott kábellel van. Láttam az eBolt oldalán van is arasznyi SATA adatkábel. Nem is egy ló ára. De a slim DVD-t ez nem segíti ki.
A kérdésem az lenne, hogy létezik-e megfelelő boltokban házilag forrasztható SATA adatkábel fej? Találkozott-e valaki vele, illetve milyen néven. Mert a molex katalógusban annyit találati, mint égen a csillag, de egyesével a keresőbe írva egy releváns sem akad találatok között.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a picoPSU tápoknak, mármint amin lehet leválasztani a Molex/SATA ágat, milyen csatlakozó fejen keresztül csatlakozik a PSU nyákjához?
Mellékelek két íbéjes képet.
Az a problémám, hogy jelenleg a pico PSU tápon a "kanócán" a SATA mellett egy Molex->Slim SATA átalakítót vagyok kénytelen használni, valamit egy flopy csati is a semmibe lóg, és ha már egy ITX-es házba rakom el a dolgot, ott ez csak a levegő járását akadályozza. És betárolni sem jó érzés egy csomó oda nem illő elemet.
Egy régi ATXes tápom kivérzett, a SATA ágat tartalmazó tyúkbelet levágtam róla, és az a kósza ötletem támadt, hogy ha a nyákcsati oldalt valaki meg tudná fejteni, akkor lehet, kókányolnék egy új egyedi kanócot a SATA vinyó, és a slim SATA DVD közé.
Így ha valaki fejből, képről, vagy valami katalógusból megfejtené nekem, milyen csati kellene a PSU "header" csatlakozásnak, kérem ossza meg velem.
KÖSZÖNÖM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Windows 10
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged