- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gali199qd
tag
válasz
Joker88 #21972 üzenetére
Szia! Ennek a márkának a procihűtőjével jártam pórul. Gyártó szerint támogatja az aura sync-et, de a valóságot nem fedi. Vitatkoztam a kínai gyártóval, de érdemben nem tudod segíteni, az Asus support se tudott érdemben segíteni. Javaslok ,,nevesebb" gyártótól házat venni . A támogatottsági problémák elkerülése érdekében
vagy a benne lévő LED szalagot cseréled nevesebb darabra.
-
Gali199qd
tag
Sziasztok!
Vettem egy Darkflash S11 Pro ARGB-s CPU hűtőt. A gond az, hogy nem megy a világítása csak néha amikor akarja. A gyártó nem tudott értelmes megoldást kínálni (kínai). Az ASUS Armoury Crate-n keresztül látja a Argb-t, de nem csinál vele semmit sem. Az ASUS support azt mondta, hogy a Crate nem támogatja ezt a LED-et. Alaplap : Asus TUF Gaming A520 Plus 2, ennek van alaplapi világítós része és az megy is, de a hűtő meg nem megy v csak alapon világít. Valakinek ötlete? v megoldása lenne rá?
Ennyit csinál : [kép]
és
Ezt várnám tőle : [kép] : itt óhajtott működni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged