- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kgerely120
csendes tag
válasz
h.adam.92 #15660 üzenetére
Én vettem 100 Ft-ért vaterán egy számítógépházat. A popszegecseket simán ki kell fúrni. Én nem akartam a sajátom szétfúrni és utána levágni a végéből (mert nálam azt is kellett). Én is kimszereltem az előlapi usb-t meg audiót, de attól még nem egyszerű jól rögzíteni. Legalábbis nálam volt egyszerű mutatvány.
-
Kgerely120
csendes tag
válasz
h.adam.92 #15658 üzenetére
Azt, hogy hova rögzíted a ventiket jól gondold át mert ha kihúzod a fiókot és nem ahhoz van rözítve a venti hanem mondjuk az oldallaphoz, akkor ugye kicsit feszülni fog
Én beáldoznám a helyedben a felső fiókot és abba tenném a tápot meg a vinyókat, dvd meghajtót (én már be se építettem). A bekapcsoló gombot is gondold át ha nem akarsz 3-4-5 ezerért gombot venni. Előlapi usb ha nincs máshol( nekem van a monitoron is 4 meg a billentyűzeten is 2), fejhallgató és mikrofon bemenet ha nincs a hangfaladon vagy valahol és használod is. Ezekkel én sokat szívtam mert olyan kialakítást nehéz csinálni fába mint ami a házon van. Ami még gond lehet az a táp vezetékeinek hossza. Nálam például nem ér el a 2 8 pines a vga-hoz ezért kell hosszabbító aminek a szállítási ideje min. 2 hét. Mert ugye ma Mo.-n nem egyszerű 8 pines pci-e hosszabbítót vásárolni
-
Kgerely120
csendes tag
válasz
h.adam.92 #15656 üzenetére
a jobb oldali vakfiókban van a gép, alatta a kinyithatósban a táp, vinyók, vezetékek, hosszabbítók, nyomtató(kihúzható tálcán).
Arra figyelj, hogy ne méretezd túl a hűtést
Nálam alap állapotban csak a proci hűtő pörög , az összes többi áll. Nálam 2 fújja a vga-nak a levegőt 1 pedig a procihoz és összesen 1 venti ami kiszívja ha kell.
-
Kgerely120
csendes tag
Sziasztok!
A napokban beépítettem a gépem az asztalomba, de pár dolog hiányzik amiben a segítségeteket kérném.
Az első, hogy szeretnék piros fejű csavart venni, de sehol sem találok vagy csak 250-es tételben lehet rendelni és nem bontják meg 8 darabért -.-
A második és talán legfontosabb, hogy szeretnék egy 20-cm kör alakú ventire valami pofás védő megoldást kitalálni. Nem tudom, hogy lehet-e ventilátorlapátot festeni? Illetve jó lenne valami megoldás arra, hogy a 2 noctua ne legyen ilyen ronda. Itt vannak képek, hogy tudjátok mire gondoltam. Ötleteket előre is köszönöm!Erre a ventire kéne valami védelem.
És itt kéne valami megoldás a noctuak színére.
Bocs vmiért ilyen kaki minőségű lesz a kép felöltés után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest