- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
szabog4 #16359 üzenetére
Üdv!
A vga-t bárhogyan elforgathatod. Több olyan házat is gyártanak, amikbe alapból fordítva kerül be az alaplap (jobb oldalt van az ajtajuk, bal oldalra kell a lapot felszerelni).
Nekem is volt ilyen házam:
Tipp, nem neked válaszolva: ilyen szűkös házat senki se vegyen magának 3 hdd-hez és egy ssd-hez...
Gyorsan túladtam rajta.A hdd-ket meg általában be lehet rakni fejjel lefele, oldalt már csak párat, google-n olvass utána az adott hdd-nek.
-
Burt1793
veterán
válasz
razorbenke92 #16164 üzenetére
Oké, köszi szépen. 2 db 2 terrás seagate barracudáról van amúgy szó.
-
Burt1793
veterán
válasz
razorbenke92 #16161 üzenetére
Ez szuper és ezt menet közben (az ssd-s táp csati külön van, így az mindig menne.
), tehát a windows futása közben is tudom kapcsolgatni vagy az K.O. ?
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Lehet esetleg olyan kapcsolót csinálni, amivel kívülről le tudom állítani a hdd-ket?
Ritkán vannak használatban, de nem szeretnék mindig a biosba belépni azért, hogy ki vagy bekapcsoljam őket. -
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Fel szeretném dobni a házamat (konfig az adatlapomon) egy kis külső világítással.
Mivel szigetelt és zárt a ház, olyan cucc kéne, ami a külsején, kikapcsolt állapotban is szépen mutat.
Köszi az infókat előre is. -
Burt1793
veterán
Oké, köszi, ezek a vga-ra rakható cserehűtők milyenek? Most a gyári gainward hűtő van rajta, egy kb 7 centis ventivel, ez elég hangos, 1300 rpm-en forog. Valami olyat szeretnék, ami csendes és mondjuk 400-500 rpm-en forog alapból. Procira én is egy scythe-t gondoltam, nekem egy ashurám van, pont ráfért a mATX-es lapra, éppen nem ér össze a bordával a vga. De az ashuránál olcsóbb is jó lesz itt szerintem, mert a processzor nem nagyon van hajtva. Bár a 14 cm-es venti eléggé kecsegtető.
Tápra csereventit bármilyet lehet rakni? 12 cm-es fsp 400-as a táp, elég hangos a ventije, gari már nincs rá. -
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Van egy i5-ös gép idehaza, régebbi darab, ennek szeretném lecserélni a cpu, vga, táp hűtőjét és ehhez keresek itt, ebben a topikban erre megoldást. És esetleg, ha tudtok, egy olcsó (15k körüli), kábelmenedzsmentes (lehetőleg, de nem muszáj) mATX-es házat. Tehát inkább legyen praktikusabb, mint mATX-es.
A silverstone ps07 jó lenne, de drága.
Egy HDD, egy ODD és egy ssd van a gépben, nem is lesz több.
A vga egy gainward gtx 550ti (ehhez kéne egy új hűtő), a táp egy fsp 400w-os darab, a proci egy i5 2400 (erre kéne egy új borda), az alaplap egy p8h61-mes verzió.
Az lenne egy utolsó kérdésem, hogy a prociban lévő integrált vga (intel 2000) mire elég?Amúgy netezésre, dokumentumszerkesztésre van használva, csak este van általában kikapcsolva, fontos, hogy nagyon csendes legyen (mármint a sok csereventi, a ház jobb, ha szellőzős), a hdd szinte sose megy, mert családi képek vannak csak rajta, minden más a 120 gigás ssd-n van.
Az egészre olyan 30 ezer forint lenne. Persze a ház menne eladósorba, így valszeg több.
Nagyon szépen köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Windows 11
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest