- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Nem rég tettem fel képet hogy hogy néz ki a szobám kék neonnal. Most arra lennék kíváncsi, hogy milyen lenne egy UV neon az asztal alatt. Nem kell nagy fényerő, mert a kék túl erős lenne ide.
-
gyenesmartin
őstag
Most is csak átmenetinek van rákötve erre a trafóra. Utána, ha szükségem lesz erre akkor veszek majd egy olyat amit linkeltem is.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
ZetorGumi #12557 üzenetére
Kapcsolót alapból adtak hozzá. Szoktam is használni.
12V-ról menne, de nálam csak 11-et kap. A trafóm 11,84V dc-t ad le de ez a 2 cső miatt lecsökken 11-re. Gondoltam, hogy veszek majd egy 12V-os 30W-os hálózati stabil feszültségű adaptert. ATX tápom van nekem is, de a ventilátorja miatt is meg másra is használnám, nem kötöttem be ezzel. -
gyenesmartin
őstag
Ilyen lett.
-
gyenesmartin
őstag
Na megjöttek a csövek. Jól mutat így a monitor mögött, de ahogy látom elég kevés neki az a trafó ami most van rákötve Kb 600mA-ert vesz fel és a feszültség is leesik 9V-ra 2 csővel. 1-el csak 11V. Meg melegszik is rendesen. Úgyhogy veszek majd hozzá egy legalább olyan dugasztápot ami lead 2A-ert is akár.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #12509 üzenetére
Rendeltem egy ilyet. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
gyenesmartin
őstag
A 12W-ból kilehet számolni, hogy 1 A-ert. Meg van egy másik ami 0,7-et és még egy ami 5-öt, de ennek már van súlya is.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
Wind-Storm #12504 üzenetére
Még nincs meg. Ha többet fogyaszt, mint 12W akkor nem tudom használni ezért is kérdezem.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy két db 30cm-es kék sharkoon neon kb hány w-ot fogyaszthat? Fontos lenne, mert egy 12v-os adapterre kötném rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest