- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyenesmartin #12516 üzenetére
Nálam csak egy van gyárilag, meg most is rajta, gondolom, hogy arra szól a teljesítmény adat. (attól függetlenül, hogy emlékeim szerint benne van a másik fénycsőnek is a csatlakozó, plusz a hozzá tartozó elektronika.)
Led szalag fényerő szabályzás:
Anno láttam ilyen távirányítós, csoda vezérlőt, ami fényerőt, RGB led szalag esetén színeket keverte.. de most nem találom..
Na.. csak találtam egyet.
Annyi, hogy erre csatornánként 2 ampert ír az eladó. Az 5 méter árrama nem tudom mennyi lenne.
De nem tudom mi lenne a felhasználás, meg lehet akár azt is oldani, csak az plusz vezeték, hogy valahol megszakítani a szalagot, és kettő, vagy több csatornára szétosztva vezérelni.. (remélem érthető volt mire gondolok.)Viszont ilyeneket találtam.
Ha nem túl drága, akkor egy ilyennel, vagy ilyennel elvileg meg lehet oldani az egész LEDsor fényerő szabályzását.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest