Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
válasz
hummerdikk #1540 üzenetére
Látom nagyon szúrja a szemeteket, ha le kell valamit törni a lapról. Én sem teszem szívesen, de én arra a kicsi műanyag fülre gondoltam ami nem engedi fordítva felrakni a venti csatlakozót. Az meg szinte semmi. Elárulom volt olyan alaplapom, amira ha normálisan akartam rárakni a csatit, akkor is letört a bütyök. Nem az én hibámból.
Csak így akkor szabadon áll a három tüske, és azt dugsz rá, amit akarsz. A 100 ohm-os meg szerintem is elég, mert ha a venti 12V-os és eszik kb 0,15-0,2A-t, akkor az kb 60-80ohm, amivel ha sorba kötsz egy ugyanakkorát, akkor már csak a fele fesz esik a ventin, ami fele fordulatszám. Bár az 1k-s potit is le lehet tekerni nullára. De akkor már legyen olyan aminek kell vagy 10 fordulat a végállások között. -
LukE
veterán
válasz
hummerdikk #1540 üzenetére
kiloohmos helipot-ot ventiszabalyzasra? nooormális?
de most komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest