Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nos örömmel hallom, hogy ez a kulcsos dolog megmozgatja más fantáziáját is.
Én már megcsináltam. És bevált. Egyszerűen a kapcsoló egyik (pl. 5 V-os) kábelére beraksz egy olyan kapcsolót amit régebbi gépházakon lehetett megtalálni. Ilyet szerintem akármelyik gépes bontóban lehet találni.
Vezérlő panel a reset és hasonó gomboknak. Szerintem úgy célszerű lenne megcsinálni, hogy a billentyűzetbe két kapcsolót beépíteni pluszba és a kábeleiket meg a billentyűzet kábelei mellett elvezetni. Már csak valami lyukon keresztül be kell juttatni őket a gépázba és a megfelelő helyre bekötni.
Persze, ez csak akkor jó ötlet, ha a billentyűzet nem rádiós, mert akkor oda a szabadság érzete.
LCD-n attól függ mit szeretnél megjeleníteni, de erről már sok info van itt a topikban. Szerintem.
A vezérlős dolgokról megint sok info van, de ha valami spéci megoldást szeretnél, akkor várjuk az ötletet.
Na így hirtelenben ennyi, amit mondani tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nintendo Switch 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest