- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Tudtok olyan üzletet belföldön ahol lehet venni PCI-E 16x hosszabbítót (extender, riser)?
Tudom, hogy ebay-en van, de nincs időm várni mire ideér. -
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a plexi vezeti az áramot? Lehet, hülye kérdés de nem tudom.
Csináltam a vgamra egy hátlapot és nem tudom, hogy a plexi hozzáérhet-e a nyákhoz vagy sem. -
MaTpr0F
senior tag
válasz
Lompos48 #17338 üzenetére
Várj pontosítok, mert változás van
Van egy ébresztőórám ami vagy 2db AAA elemmel, vagy 4,5v-os táppal tud üzemelni.
Na most az a bajom, hogy a 4,5-es táppal annyira világít, hogy nem látom a számokat, mivel az egész kijelző ragyog tőle. Van egy univerzális tápom amit ha 3v-ra állítva rákötök akkor tökéletes a fényerő, csak ezzel az a bajom, hogy bazi nagy meg nem akarnám szétmókolni amikor van itthon 4,5v-os.
Tekintve, hogy ez csak egy óra gondolom az igényelt áramerősség állandó, csak azt nem tudom mekkora. -
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Inkább elektronikai kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy 9v-os konnektoros tápom. Tudok én ebből egy pozitív ágra bekötött ellenállással 3v-at csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged