- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
o_tom
aktív tag
Üdv...
Segítséget szeretnék... Ventilátor fordulat szabályozásban!
A Thermaltake Eclipse házamhoz adtak 2db 12cm es átlátszó műanyag ventit. Bíztam benne hogy halk lesz, de nem. A Giga EP45 DS3 valamiért 1400on járatja. Háromszálas a kábelje, akkor szabályoznia kellene nem? Vagy rosszul tudom? Túl hangos! Idegesít!!! Nem tom lehelkítani.... A BIOSban sem engedi, meg a Giga EasyTuner progiban sem....
Ilyet néztem ki megoldásnak: [Aerocool Easy Watch] Ezt ismeri valaki? Használtok ilyet... Nem sok mindent találtam róla... Csak valami hőmérséklet + és - jel van rajta. Ez azt jelenti, hogy hőmérséklet alapján szabáyoz? De ha minden érték más? Hogy működhet? Minden fordulatot egyforma sebességen tart?
Vagy tudtok ajánlani valmi szabályzó potméteres eszközt 4000FTig, amit be lehet építeni floppy helyére? És legalább 3 eszközt lehet vele szabályozni? Kijelző nem fontos.... Ja és ne legyen nagyon kiálló potméterek mert a házam ajtaja nem csukódik tőle:[Thermaltake Eclipse] -
o_tom
aktív tag
Üdv...
Segítséget szeretnék... Ventilátor fordulat szabályozásban!
A Thermaltake Eclipse házamhoz adtak 2db 12cm es átlátszó műanyag ventit. Bíztam benne hogy halk lesz, de nem. A Giga EP45 DS3 valamiért 1400on járatja. Háromszálas a kábelje, akkor szabályoznia kellene nem? Vagy rosszul tudom? Túl hangos! Idegesít!!! Nem tom lehelkítani.... A BIOSban sem engedi, meg a Giga EasyTuner progiban sem....
Ilyet néztem ki megoldásnak: [Aerocool Easy Watch] Ezt ismeri valaki? Használtok ilyet... Nem sok mindent találtam róla... Csak valami hőmérséklet + és - jel van rajta. Ez azt jelenti, hogy hőmérséklet alapján szabáyoz? De ha minden érték más? Hogy működhet? Minden fordulatot egyforma sebességen tart?
Vagy tudtok ajánlani valmi szabályzó potméteres eszközt 4000FTig, amit be lehet építeni floppy helyére? És legalább 3 eszközt lehet vele szabályozni? Kijelző nem fontos.... Ja és ne legyen nagyon kiálló potméterek mert a házam ajtaja nem csukódik tőle:[Thermaltake Eclipse]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest