- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
730-ra vki
segítsetek plzzzz
-
no, uv-csövet, neon csövet nem kell barkácsolni, bemész egy számtech boltban és ott megmondod mit szeretnél. ahhoz jár egy inverter amit csak rá kell dugni a 12V-os molex csatlakozóra (molex csatlakozo az amik a hardver eszközeidbe mennek, tápbol jön ki és ha minden jo a tápodon abbol van a legtöbb
ha belenézel akkor 4 kis luk van benne
)
és már kész is. de a boltban elmondják mit kell csinálnod. -
sziasztok, meg szeretnék kérni mindnkit hogy aki tud szerezni erős fényű ledet az itt vagy emailben értsítsen hogy mennyi meg hol és esetleg eltudná-e küldeni postán, persze mindent én állok
kerestem győrben de ott nem volt, még tbányán megnézem egypár helyen de jo lenne ha tudna vki segíteni.
köszönöm előre is!
üdv Petie -
köszi megjött
a helyzet ugy változott hogy 8 led kell.
t|-|om mondta hogy 8at nem lehet bekötni , ezért 2 kört csinlánék. csak nemtom hogy hogyan mérjem ki az ellenállatokat.
ugy kell hogy 15mA-ket összeadom tehát 4*15 és ezzel osztom a 12V-ot????
R=U/I vel számolva. ez igy okés? -
up nekem 635re
-
Szasztok!
Tudom hogy már volt szó erről de leírom és remélem lesz olyan aki megválaszolja a kérdésem
na akkor kezdem
élvilágított plexit akarok csinálni. ehhez kellenek ledek, narancssárga erős fényűt szeretnék. db szám még kérdéses de kb 4-5 db lesz bekötve.
sorba kötöm azt már olvastam itt.
tápról szeretném üzemeltetni és egy billenő kapcsolót is szeretnék beiktatni.
a kérdés a következő. hogyan?
mijen ellenállások kellenek, hova kössem őket etc etc. kapcsolási rajzot is megéretm (asszem) ha vki olyannal áll elő nekem nagyon megköszönném!
üdv Petie -
zsUPpsz
-
szasztok.
van egy házam(x202) abban van hátul 2 venti, oldalt 1, elöl 4(2 van de 4 lesz). és vennék egy aerocool gatewatchot mint előlapi panelt.
a kérdésem az lenne hogy a hátso 2 ventit 1 potira kötném, és az első 4et is. hogy ugy tudjam őket egyszerre szabályozni.
véghez vinni lehet csak nemtom hogyan reagálna a cuccbeadná az unalmast vagy rendesen, megbízhatóan működne-e.
egyszerűsítve: meg lehet-e ezt oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest