- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
van egy régi, de nagyon szép klasszikus hifis DVD játszóm, aminek a transzportja nyiszog, minden baja.. pedig alig használtam. Egy Onkyo. Ma már szinte mindent optikán hallgatok a házimozi erősítőn keresztül, így arra gondoltam, hogy szívesen átépíteném ezt az Onkyo DVD játszót egy mini ITX-es PC-vé.
Beleértve hátlap farigcsálást, tápellátást, ventiket, mindent.
A kérdésem inkább elektronikai ill. szoftver vonzatú:
- van lehetőség arra, hogy a gyári narancssárga dot matrix kijelzőjét vezéreljem, infót tegyek ki rá, stb. ?
- a távirányítója megvan, tök jó, szép állapotú az is. Vezérelhetem vele valahogy a gépet ?
- milyen szoftver kellene rá ? Win7 MCE ? (Vagy egy standard 8.1 tud már ilyesmiket?) Vagy jobban járnék egy openelec féle megoldással ? (Csak lehet, több hajam hullik ki, mire a kijelzővel és az infrás távszabályzóval összehozom).
- esetleg a többi gyári gombját használni bármi egyébre?Szóval, nagyon nagy meló ? Mondjuk a nagy-tól nem félek, csak elindulnom kellene valahol. Faterom villamosmérnök, de ritkán moddol ilyet
.. de tud segíteni.. Én csak alap szinten elforrasztgatok, semmi komoly..
Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest