- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
bambano #10622 üzenetére
Ha az asztalon van a gép akkor annyi koszt nem fog beszívni, hogy ez számítson...
Kíváncsi vagyok ki tud neked alapból hőre kikapcsoló ventit ajánlani.
Amik hőmérséklet vezéreltek, de nem kikapcsolósak: Arctic F12 TC, Enermax Apollish.
Azt hiszem a Scythe Kaze Server nevű előlapi ventipanelt be lehet arra állítani, hogy egy bizonyos hőfok alatt lekapcsolja a ventit.
Nekem volt.. de manuális üzemmódban használtam mindig.
az Auto meg SEMI üzemmódjainak a beállításaival nem is szórakoztam sokat, számomra nem volt elég kifinomult. -
Wind-Storm
őstag
válasz
bambano #10619 üzenetére
Azt hiszem láttam anno szoftveresen vezérelhető ventivezérlő elektronikát.. most meg nem mondom a típusát.... avval talán ki is kapcsolhatók akár szerintem.
A felesleges hűtésmenésre meg.. annyit nem zabálnak a ventik, hogy számottevő különbség legyen fogyasztásban.
De egyben házhűtők is lennének nem..? mert ha igen, ezért sem lenne érdemes teljesen kikapcsolni őket.(#10618) sti10p
jóval több por fogja lent érni a géped... porszűrőket érdemes tenni minden beszívó venti elé.. de ha szívó hatás van a házban akkor így is be fog menni a réseken a por...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest