- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
válasz
Vidual001 #18058 üzenetére
Ezt a szalagot szerintem sehogy nem fogod rávenni arra hogy bármiféle külső hatásra amit a te géped tud számára generálni változtassa a színét.
Ez egy aio pakk. Egy csini táppal, vezérlővel és távirányítóval.Én valamelyik PWM alaplapi venticsatiról vennék le jelet + egy színszabályzó táp elektronikát csinálnék hozzá és kész is.
Hacsak nem szét lehet berhelni azt a tápot és kioperálni belőle a színszabályzó elektronikát átalakítás céljára.
De szerintem a te vágyadra már valamilyen számteches moddig kit létezik.
-
adatfalo
senior tag
válasz
Vidual001 #18058 üzenetére
Hali!
Ahhoz, hogy hozzá tudj kezdeni rá kéne jönni, hogy a hűtésben lévő led hogyan csatlakozik a nyákhoz(vagy a nyákon van a led?, képek alapján nekem nem egyértelmű), valamint, hogy milyen módszerrel dönti el, hogy milyen színű legyen(mennyire van terhelve), mivel van pár lehetőség: pl figyeli a hőfokot és adott gpu core temp-nél változik, vagy a tápból jövő áram nagysága szerint méri stb.
Remélem nem mondok hülyeséget (a többiek majd kijavítanak), először meg kéne nézned, hogy milyen led-ek vannak a vga-dra integrálva, és ahhoz hasonló paraméterűt vásárolj, ha ugyanígy 4 lába van ( R G B + ) és a többi paraméter is stimmel, akkor az általad linkeltel is lehet próbálkozni, a + lábra pedig 12V-ot kötsz hálózatról, vagy átforrasztod a tápod egyik kábelét.
Én csak akkor kezdenék neki ha nem félteném a vga-m.
Üdv,
adatfalo
-
flymi
addikt
válasz
Vidual001 #17939 üzenetére
Esetleg még az jutott eszembe, hogy megcsinálhatnám Molex csatisra. Ekkor elég ha a piros és a föld (fekete) van rákötve? Így gondolom 12V-on fog járni. De a legegyszerűbbnek még mindig az tűnik, hogy lecsippentek egy 4 pines ventiről egy csatit és összeforrasztgatom a kábeleket. De nekem az a zöld színű sehogy sem tetszik... Így kéne bekötni, ahogy ezen a képen van, csak a sárga az a ződ?
Tudom elektronikából egyes, leülhetek. Sosem tanultam villanyszerelőnek vagy józan eszű Pista bácsinak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest