Hirdetés
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- MIUI / HyperOS topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
T_Oroboroz
üzenetére
Úgy értettem másik fajta előlapi panelt, nem egy ugyanolyan típusút, csak másikat.... Nekem anno egy nagy toronyházban sípolt az előlapi kimenet, de amikor rákötöttem egy Xigmatek kivezetést, akkor megszűnt. Általában az összeszedett zaj szokta ezt okozni, azért ötleteltem ilyen irányban.
Én ezt megoldottam úgy, hogy a hátlapi jack kimenetem egy forgókapcsolóra van rákötve és ha akarom, akkor a fejhallgató-erősítőhöz megy a jel, ha akarom akkor pedig a hangfalakhoz. Volt belőle "second-edísön" is.
Ez azóta már be is lett építve a fejhallgató-erősítő dobozába és egy egyszerű váltókapcsolóra lett cserélve a forgókapcsoló (képen az "A-B" kapcsoló)... -
imibogyo
veterán
válasz
T_Oroboroz
üzenetére
Én első körben megpróbálnám a legegyszerűbb gettó modot. Alufólia az előlapi kábelre végig (2-3 rétegben), hogy ki lehessen zárni azt, hogy maga a kábel szedi össze a zajt... Második körben megpróbálkoznék egy másik előlapi kivezetéssel, hátha ott van valami bibi (nekem anno az egyik toronyházamnál azzal volt baj)...

Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Corsair CX650F RGB 650W Moduláris Tápegység
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez azóta már be is lett építve a fejhallgató-erősítő dobozába és