- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Önmagában (terhelés nélkül) semennyivel nem csökkenti, hisz a soros ellenálláson eső feszültséget a rajta folyó áram határozza meg. Ha 12V / 250mA-es ventilátort szeretnél ezzel az ellenállással lassítani, ahhoz 100Ω szerintem kicsit sok. 7-8V-os ventifeszültséghez inkább 24..33Ω illene, minimum 2W-os kivitelben.
-
draff
aktív tag
Én a gépemet rátettem 2 db. hagyományos gumiszivacs-alapú egéralátétre. Ha ki akarom húzni az asztalból kihúzom a lapokkal együtt. Ha meg alatta van, némi rezgést és zajt elnyel.
Gondolom azért kellene neked a gumiláb. Gumilábat inkább a hangfalak alá szoktak tenni, de arra nagyon jó a sima gumi ütközésgátló amit egyes zár-vasalás-egyéb szerelvényboltokban elég olcsón lehet kapni. Van fekete és piros de láttam már fehéret is.
(Pl. 1000 aprócikk üzlet, Károly krt-Deák tér sarok. Az Anker u. után)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged