Új hozzászólás Aktív témák
-
pöttty
tag
válasz
CPT.Pirk #3051 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Azért az alaplapira kötném, mert így tudnám figyelni a fordulatszámot az op. rendszeren belül, meg biosból is. Közben mindent felturtam itthon és elolvastam az összes volt alaplapom használatiját és egy régi Acrop VIA85 -ösben benne volt, hogy az 500 mA -t tudot. Gyanítom az újak is tudnak ennyit, így kettővel simán megterhelhetem. Juppi! -
pöttty
tag
válasz
CPT.Pirk #3043 üzenetére
Igen gondolkoztam azon is. Viszont nem tudom, mi alapján ''automata''. Hőmérsékletet mér? Ha igen hova érdemes a hőérzékelőt berakni a házba, ami kb. követi a gép teljesítményét.
A másik, hogy szeretem kézben tartani a dolgokat, így a manuális csavargatást is. Ezért örülnék ha választ kapnék a kérdéseimre. Azért megköszönöm, ha átküldöd a kapcsolási rajzot. -
LukE
veterán
válasz
CPT.Pirk #1580 üzenetére
pont az alaplapban futo tapvezetekeket nem tudod szigetelni, es epp azok mellett futnak eleg nagy frekvencian mukodo adatvezetetkek, amik jo osszeszemetel(het)ik a tapfeszt.
Max ha magara a tuner kartyara pakolsz kondikat, es azt lealufoliazod. De meg akkoris ott van a kartyan levo chipek altal keltett zaj. -
And
veterán
válasz
CPT.Pirk #1578 üzenetére
Szerintem sajnos nem sok értelme lenne. A táp és az alaplap valszeg. úgyis tartalmaz ilyen szűrőkondikat. Azok meg csak akkor igazán hatásosak, ha a kívánt áramkör tápvezetékének közvetlen közelében ''hidegítenek''. Egy RF-zajjal terhelt pc-ház belsejében ez különösen igaz. (Különben a szabadon lógó vezetékek és nyákon vezetett tápfesz. sávok szinte antennaként fogják ismét összeszedni a zajt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest