- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
emiki6 #15244 üzenetére
Gagyibb tápokkal nekem működött a tűzőkapcsos módszer, csak a végén kb. 2 milinél be kellett hajlítanom a pöcök felé egy iciri-picirit, hogy rendesen benyomja azt, mert hát marad mellette egy minimális hely, és emiatt nem tudja benyomni kellőképpen.
Ezután kipróbáltam a Corsair tápommal is, azzal richtig nem sikerült. Pénzt költeni meg nem akartam egy pin remover-re, úgyhogy csináltam magamnak egy 100-as szögből.Vagy olvastam nemrég itt egy olyan trükköt, hogy teleszkópos rádióantenna letört végével csinálta valaki, annak akkora volt az átmérője pont, bár ez mázli kérdése.
Sajnos érvéghüvely ebben az esetben nem jó, mert sem a 1,5-es sem a 2,5-es nem ment rá.
1-est, 0,75-öst nem próbáltam, nem volt kéznél, de ha mész a villanyász boltba 4-esért, akkor kérjél minden méretből egyet. -
lukaszokni
aktív tag
válasz
emiki6 #15240 üzenetére
Igen, molexnél kicsit nehéz, mert vastagabb, mint a satás ér. Én visszahajtottam a fém pin végétől kb. 5-8mm-re az egyik vezetéket 180 fokba, hogy tovább fusson szépen a szál. Azért ilyen messze, mert ha pont a tövében hajtod, akkor a szigetelést, meg magát a réz ereket kihúzhatod a pin szorításából - ami nem lenne szerencsés - mert az erek/szigetelés a hajtás nagyobbik ívének oldalán nagyobb utat tesz meg..
Ezután ez fixáltam 1,5 tekerés szigszalaggal, hogy ne vastagodjon a dolog túlságosan, át tudjam tolni rajta a harisnyát, és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő