- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Laccoss #18219 üzenetére
Ha igényesen akarod a kábeleit beharisnyázni, akkor ketté kell szedni a tápot (hogy hozzáférj a tápegység burkolata alatt lévő kábelrészekhez is), ami garivesztéssel jár.
A szálanként harisnyázott kábelköteg ráadásul igencsak megnöveli az eredeti köteg vastagságát, szóval még az is elképzelhető, hogy a kábelnyíláson "szélesíteni", vagyis vágni kell, ami viszont tuti garivesztés és bizonyos szempontból értékcsökkentő tényező, hiába lesz utána a végeredmény sokkal szebb.
Ha meg csak a kábeleket a táp faláig harisnyázod... Na az meg már megint a "hogy néz ez ki?" kategória.Szvsz a kábelek is beletartoznak a táp garanciájába. Hogy nézne már ki, hogy mondjuk le van csípve egy molex csati, vagy a CPU tápcsatija és úgy küldöd vissza? Te visszavennéd?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Laccoss #18112 üzenetére
Egyébként én is csak azért nem említettem az eloxálást, mert a festés volt a kérdés.
Régen is nyilván csak jobb híján fújtuk le az erősítőépítésnél, mert házilag egyszerűbben megoldható volt. Gyárilag eloxálják, de azt hittem, hogy ez magától értetődő, azért nem is tértem ki rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest