- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
jim bcs #13990 üzenetére
Sajnos ez a baj hogy, nem biztos..
Sokat telefonálgattam már és stb..
Sehol sincs csak natur inverterrel, ahol meg van ilyen natur inverteres azok azt mondták hogy, magam kell hozzá csinálni a mikrofonos bulit.. :/Hát csak a baj az hogy, én nem értek hozzá aki meg ért és meg tudná csinálni lesz@rja az egészet..
Tehát eszméletlen jó.. Nem tudom már mi legyen..
Jó lenne ha valaki segítene!
Dió -
Vartanus
őstag
válasz
jim bcs #13953 üzenetére
Én a belsejét szeretném feketére a külső fehérre
Mondjuk azért nem kis ház ez: (W) 266 x (H) 598 x (D) 628 mm -es méretekkel bír,lehet van akkora összfelületet a festendő részeknek mint egy kocsiajtónak
szóval ha nem is 30K de lehet nem úszom meg 8K-ból max 15-16ból... bár ez még mindig csak fele a 30nak...
-
jim bcs
nagyúr
válasz
jim bcs #13952 üzenetére
1L fehér festék 1000-1600k, 1L matt fekete festék 1500-2500k maximum, attól függ honnan szerzik de ez a 2 szín 100% hogy minden fényezőnél van mert a leggyakrabban használt 2 szín, ehhez a hígító 0.5-1L 800-1200k között van, 1L bőven elég a gépháznak 3 sor réteggel még marad is belőle, a fehérből még ennyi se kellene mert azt írtad hogy csak a belseje lesz fehér tehát az kb. 3-4 dl, a feketéből is elég lenne 8dl. de literes kiszereléstől nem kapsz kisebbet, ezért írtam a fényezőket nálluk literszámra áll ez a két szín mert ezeket használják a leggyakrabban, tehát nagyon erősen számolva a 2 festék hígítóval a mennyiséget is beleszámolva 4000k, a munkadíj ugyanennyi az 8000k
, már csak a megfelelő fényezőt kell megtalálni aki nem ezen a gépházon akar meggazdagodni
-
kiskornel
addikt
-
kiskornel
addikt
válasz
jim bcs #13925 üzenetére
Erre az üveges barátod tudja a választ. Az üveget nem nagyon lehet csak úgy fúrni / faragni. Így viszont mindenféle pántot, furatot, stb. az üvegesnek kell elhelyezni rajt. Következtetésképp ehhez minden üvegesnek értenie kell.
Másik meg, én elterveztem, hogy majd így + úgy, erre az üveges azt mondta: majd emígy és kész. Mert úgy nem lehet. Ahhoz túl rideg, vagy vegyél fóliásat tripla áron...
Szerintem a házra fúrj lyukakat. Furass az üvegtáblába is lyukakat. Én még felcsavarozáskor tennék valami gumi tömítést is alá, mert igazán lerögzíteni csak úgy lehet. Ha nincs eléggé meghúzva, akkor berezonál majd, és a pokolba kívánod.
És alaposan csiszoltasd le a szélét, mert szinte mindig maradt kis üvegsorja a xarrá csiszolt széleken, ami jól elvágta a kezemet, mikor csúsztattam a széle mentén a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest