- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
tomaszka88 #19402 üzenetére
Minden tápban lehet, legalább egyszer...
Viccet félretéve, ki kell szedni a mostani ventit és (ha elérhetőek az adatok), akkor egy hozzá paraméterekben a legközelebb esővel (fordulatszám, légszállítás stb.) helyettesíteni azt. Valószínűleg még forrasztanod is kell, mert sok tápban nem csatlakozóval van megoldva a bekötés.
Én annó próba szerencse alapon is cseréltem ventit a tápban, nem volt gond. Egy nagyon egyszerű (józan paraszti eszű) módon teszteltem az új ventit. Jól megdolgoztattam a gépet (Furmark + proci stressz teszt) és ha még mindig nem (nagyon) meleg levegő jött ki a tápból, akkor átment a vizsgán. Ezután még vagy 4 évig használtam a tápot mindenféle gond nélkül, pedig egy legalja LC-Power tápról volt szó...
Később is cseréltem ventit egy mormogós BQ tápban, ott sem volt gondom a cserét követően sem. Mondjuk itt már könnyű volt donort találni egy másik BQ venti képében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Könyvajánló
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged