- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
LazzL
tag
válasz
Robert7x #1305 üzenetére
Köszi a választ, Robert7x!
1,5 cm vastag lehetne a világítótest, de ahogy néztem, még tudom leljebb állítani a billentyűzet tartót, azaz a vastagság szinte mind1. Kb. 46cm széles, és 18cm hosszú területet kéne bevilágítania. Ha lehet, normál ledekből csinálnám, ngyfényű eléggé drága mulatság lenne. Tudsz segíteni alkatrészbeszerzésben, illetve az elkészítésben?
Valamint van egy lágyforrasztó pákám. Létezik olyan forrasztóanyag, ami alacsonyabb hőfokon olvad meg, mint a sima ón? Mert ahhoz sajna nem eléggé melegszik. -
alga
tag
válasz
Robert7x #1234 üzenetére
Köszi, így már tisztul a kép, de azért még vannak homályos foltok.
A kóboráramok okozta hibát értem, azt eleddig nem tapasztaltam (vagy elkerülte a figyelmemet). De a többi esetben nem tudom, az álatalad leírt jelenségből miféle hiba következik. Azaz a chipek bemenetére kerülő 0V (a +0,5-tel szemben) milyen gondot jelent? Ha a chip kimenete nem megfelelő, akkor az miben okozhat kárt (bajt, stb.)? -
Ziog
aktív tag
válasz
Robert7x #1175 üzenetére
Hűha, akkor lehet, hogy inkább csinálok egy külön vevőt.
No most lenne egy másik kérdésem. Optikai egérben a ledet ki lehet cserélni más színűre?
Én próbáltam egy fehéret, de nem tetszett neki. Milyen színűre lehetne kicserélni. Fehér vagy kék érdekelne. Most a klasszikus piros van benne. Egy Microsoft Wheel Mouse Opticalom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged