- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LazzL
tag
válasz
Robert7x #1305 üzenetére
Köszi a választ, Robert7x!
1,5 cm vastag lehetne a világítótest, de ahogy néztem, még tudom leljebb állítani a billentyűzet tartót, azaz a vastagság szinte mind1. Kb. 46cm széles, és 18cm hosszú területet kéne bevilágítania. Ha lehet, normál ledekből csinálnám, ngyfényű eléggé drága mulatság lenne. Tudsz segíteni alkatrészbeszerzésben, illetve az elkészítésben?
Valamint van egy lágyforrasztó pákám. Létezik olyan forrasztóanyag, ami alacsonyabb hőfokon olvad meg, mint a sima ón? Mert ahhoz sajna nem eléggé melegszik. -
alga
tag
válasz
Robert7x #1234 üzenetére
Köszi, így már tisztul a kép, de azért még vannak homályos foltok.
A kóboráramok okozta hibát értem, azt eleddig nem tapasztaltam (vagy elkerülte a figyelmemet). De a többi esetben nem tudom, az álatalad leírt jelenségből miféle hiba következik. Azaz a chipek bemenetére kerülő 0V (a +0,5-tel szemben) milyen gondot jelent? Ha a chip kimenete nem megfelelő, akkor az miben okozhat kárt (bajt, stb.)? -
Ziog
aktív tag
válasz
Robert7x #1175 üzenetére
Hűha, akkor lehet, hogy inkább csinálok egy külön vevőt.
No most lenne egy másik kérdésem. Optikai egérben a ledet ki lehet cserélni más színűre?
Én próbáltam egy fehéret, de nem tetszett neki. Milyen színűre lehetne kicserélni. Fehér vagy kék érdekelne. Most a klasszikus piros van benne. Egy Microsoft Wheel Mouse Opticalom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest