- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hypno skate
senior tag
-
hypno skate
senior tag
válasz
sanzi89 #16791 üzenetére
Ha költséghatékony megoldást akarsz, akkor keress egy kidobott házat, aminek a fekete részein sok a lyuk és vágj ki belőle egy akkora darabot, ami pont passzol.
Vagy próbálkozhatsz egy hálós porszűrővel, aamiket a szellőzőnyílásokra sszoktunk rakni. Azok mágnesesek, így még csavarozni sem kell.
-
Algol
senior tag
válasz
sanzi89 #14733 üzenetére
Még egy dolog jutott az eszembe, valamikor régen készítettem egy alumínium házacskát valamilyen készüléknek. Nos azt lefestettem a Medikemia által gyártott "Prevent fémhatású alkidfesték" nevű aerosolos festékkel. Ez legalább 15 évvel ezelőtt volt, mai napig jól néz ki az a felület.
A felületet finomabb csiszolópapírral felérdesítettem, hogy jobban tapadjon a festék és előbb a fenti gyártó alapozóját is használtam, száradás után azt is az előírásnak megfelelő még finomabb csiszolóval átdörzsöltem, ezután fújtam le a festékkel.
Más esetekben matt fekete akrilfestéket vagy hőálló szilikonlakkot használtam jó eredménnyel. Minden esetben aerosolos palackból való felszórással festettem. Mostanában nem vettem ilyen festékeket. Ha van otthon megfelelő festéked, használd. Újat venni erre a célra biztos nem hiszem, hogy megérné, az ára miatt.
-
Algol
senior tag
válasz
sanzi89 #14727 üzenetére
"Volna egy saját készítésű hűtőpadom, amit még évekkel ez előtt csináltam abból, ami a kezem ügyébe akadt."
Gratulálok hozzá, szép darab. Milyen anyagból készült: rozsdamentes acél, vagy alumínium?
Gépi polírozás nyoma látszik a fémen. Ha kézi csiszolással próbálkozol, akkor vagy rengeteget kell dolgoznod vele, vagy inkább csak rontani fogsz a kinézetén. Valamilyen gépi megoldást kellene keresned. -
talpas
aktív tag
válasz
sanzi89 #14285 üzenetére
Ne vedd meg.
Nekem van két döglött műszer kábelei. A mostani működő műszerhez 1ik sem jó. Ha esetleg az újhoz odaírnák a mélységét + a hüvely átmérőt akkor lenne összehasonlítási alapod.
itt sem látok méretezést de inkább velük vedd föl a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest