Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adam320
üzenetére
Szia!
Őszintén megvallom, én nem teljesen értettem a kérdést, de bíztam benne, hogy majd valaki fogja és válaszol.
Szóval, ha jól értem, akkor az S5 gyári dolgai mellé teszel be még egy ilyen 3db-os Thermaltake szettet, és szeretnéd, ha ezek szinkronban lennének?
Több fórumon ill. értékelésben olvastam az S5 saját vezérlőjéről, amiről azt írják, hogy "semmivel sem kompatibilis". Ez persze valószínűleg inkább azt jelenti, hogy a gyári csatlakozók nem azok. Sajnos a kezemben kéne legyen, hogy megmondjam, de szinte biztos, hogy valami szabvány címezhető LED-ek vannak benne.
A célodat szerintem úgy valahogy fogod elérni, hogy csinálsz egy Y kábelt, amit beiktatsz valamelyik gyári RGB cumó elé. Az Y egyik kimenő ága mehet direktben tovább a gyári irányba, a másik ágról meg le tudod emelni az RGB adatjelet, és elvinni az új ventiknek.
Ahogy nézem, olyan gyári eszköz nem nagyon lesz, amibe mindkettőt be tudod kötni, szóval egy picit be kell piszkolnod a kezed.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung A16 mobiltelefon
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest