Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Kernel #18615 üzenetére
Biztos hogy nem vezeték hiba az oka, mozgatás nem befolyásolja, csak rövid a vezeték így nem mozgatom, hogy leteszteljem. Most például sikerült felcsatlakoztatni, teljesen véletlen mikor sikerül, de akkor amig él az usb addig ott is marad. Igen csak az aljzattal van valami. Mit érdemes vennem, amivel kitudom cserélni? Nézegettem azokat a belső érintkező részeket, nem tudom milyennek kell lenniük, de szerintem mintha hiányos lenne az a rész és talán ezért nem ismeri fel, csak ilyen véletlenszerűen.
Amúgy azért is jobb ez a fajta, mert tényleg úgy működik mintha eredeti lenne az egész, a wireless led is úgy világit ahogy kell. Persze a gomb kiosztás teljesen káosz, de működtettető még is csak így minden funkció a plasztik gitáron és igen csak ddr padot is jobban lehet vele használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest