Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
adatfalo
üzenetére
Voltam egy szervízbe, ők is megerősítettek, hogy minden rendben volt a bekötésemmel, azóta ki is mertem próbálni és be is kapcsol a gép.
Viszont van egy másik problémám
Az alaplapon van egy táp kivezetés 4pines ehhez akartam összeforrasztani egy molex kábelt meg egy ilyen 4 pines-t mindkettőt egy régi tápból vágtam ki.
Viszont amikor bedugtam az nem indult el. Valószínűleg rosszul forrasztottam őket össze.
A molex kábel nekem ilyen:sárga fekete1, fekete2, piros.
a 4pines kábel pedig :sárga sárga fekete feketeHogy kéne ezeket összekötnöm, hogy rá tudjam kötni az odd-t meg a hdd-t?

Egy másik ember is így oldotta meg ő rajzolta a fentebbi ábrát is, csak ugye nekem mások a színek meg sata helyett molex csatlakozós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest