Aktív témák
-
zZzenith
csendes tag
nemrég inverter nélkül 500ft-ért vettem használtan csigitől. Az inverter is tőle van, csak az másik settből. Kapcsolót amint a képekről láthattad, kézileg raktam rá, nekem így volt kivezetve a gép hátuljára. Sima piros kétállású világítós kapcsoló, ha bekötöd a led-jét.. ppill nincs bekötve.Árat írj Te!
-
zZzenith
csendes tag
hali! csináltam pár képet, bocs a gagyi minőségért, nem tudok többet kihozni a gépből!
inverter|neonok|venti|kábelharisnya|egér [link]
külsőre beteg inverter, kapcsolóval [link]
- még 1 inverterről, kapcsolóról [link]
mx500 [link]
mx500 tappancsok amik nincsenek[link]
spire 8cm piros-kék ledes venti|kábelharisnya [link] -
zZzenith
csendes tag
nem tudom világít-e, holnap bekötöm az uv-t és meglesem. Ezek alapból nem pc mod cuccok.. legalábbis a kábelharisnya nem az. egy ismerős villanyásztól kértem, van még neki töménytelen fekete. mindenesetre mikor megemlítettem neki,h kéne kábelharisnya, már hozzott is kifele vagy 10m-t
szal van még, de holnap meglesem mennyire uv-reagens. -
zZzenith
csendes tag
üdvüdv! megvalnék piros-kék 8cm-es spire hűtőmtől, ill. van még egy kevés kábelharisnyám (fehér, átlátszó - később lesz fekete és sok
), valamint 1x30cm piros neontól valamint 1x30cm uv-csőtől..
-
zZzenith
csendes tag
áh, már alakulófélben vagyok
a ház oldalán az usb és egyéb kivezetéseket úgyse használom, ledeket pakolok be, amiket majd rácsűrök alaplapra mind HDD ill. Power led.. de egyenlőre akkora dzsumbuj van a házamban,h össze kéne fogni pár kábelt,m ez így kész vicc..
Jah és az öntapadó lapokat most épp fordítva hsználom , kábelkötegre erősítettem fenntről az egyik 10es kék neont, átdamiloztam.. nem látszik a kábeltől, de mögötte az eredmény igen ^^ mind1, játszogatok- köszi a játékokat!
-
zZzenith
csendes tag
üdv! kellene nékem UV aktív kék vagy piros kábelharisnya vagy kábel - nem akar megszabadulni vki ilyesmijétől?
-
zZzenith
csendes tag
ma reggel jöttem rá,h ez még picit csunyácska, és kellene még vmi csőkábel vagy ilyesmi, amibe a vezetékeket beledugdoshatom, vagy amivel összefoghatom. Esetleg, hogy hol tudom ezeket emberi áron megrendelni... Nehogy a legdrágább helyen próbálkozzak.
Van még egy kis gáz a házammal: Aerocool Jetmaster Jr. a kicsike, elején a venti érdekesen magas hangot ad ki, pedig nem ér hozzá semmihez.. szétmegy tőle a fejem, ha nincs rajtam füles. Mostmár nem csk a szemem bántja a sok nejon, hanem a fülem isKövetkező az lesz,h túlságosan ütöm a billentyűket és lefejel a monitor..
-
zZzenith
csendes tag
üdv! köszi csigi a világítósdit, szépen fénylenek, inverter problémát megoldottam, kapcsolom is volt
azok az öntapadós valamik működését nem igazán értem, met csak egyik felük öntapad
jó, most túlzottan variálhatnékom és világíthatnékom van, úgyhogy majd később re..
buy -
zZzenith
csendes tag
hejhós! érdekelne csigicsöve
mármint főként a 2 kék 10cm-es .. Eladnád?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest