Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
akkor marad a próba vodás ártyával valahogy... de hogy... meg lehet az unlock vágta haza ,nem tudom
nem tudok mit állítani már. a telefonsimemen meg telenor, nincsen netem. -
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
aha. én 15 perc mulva
és látszólag feloldotta... a simet továbbengedte ugye... fura... "és írja is, hogy mindegyik hálózatra csatlakozhatok." ezt hol? hálózatnál ott manuálisan keresek ott annak a hálózatok., csatlakozik majd korlátozott.tényleg arra tippelek h levan tiltva az imei... nincs ötletem, megpróbálok holnap kukázni vodafonos kártyát. a progi mire is jó nekünk? -
juliabrilke
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
Vodánál hivatalosan (2500Ft volt), utána már várhattam 2 hetet egy nyüves kódra, hogy elküldjék levélben.

cocka: nem tudom, csak láttam, hogy ilyen néven fut valami drog, a program készítői nem a legjobb nevet választották. Egyébként Mobile Data Monitoring Application a hivatalos neve. link
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
oh mármint vodánál ?
vagy vlmi zuggsm -
cocka
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Az nem az extasy? LOL
-
juliabrilke
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
Nekem Telenoros APN megadással megy, mondjuk Windows alatt.
Nekem annyi a különbség, hogy boltban függetlenítettem és írja is, hogy mindegyik hálózatra csatlakozhatok.
Ezt teszteltem Vodafone és Telenoros kártyával is.Esetleg volt régebben egy program, MDMA volt a neve. (ne céges gépen nézd, mert ilyen néven van valami drog is.
) -
cocka
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
De vodás kártyával működik? Linux alatt nem vodás kártyával működik? A linuxon GUI-tól függően azért szokott lenni egy ikon jobb felül vagy alul, esetleg bal alul, ahol megnézheted a hálózati kapcsolatokat és ott van egy olyan opció, hogy mobilszélessáv. Na elvileg ott automatikusan fel kéne ismerje. Bár nem ártana azt is megnézni, hogy nincs-e esetleg hozzá külön linuxos driver.
Ha az IMEI le lenne tilva, akkor vodás kártyával sem menne.
-
cocka
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
Úgy tudom, hogy az autentikáció típusa mindig PAP
Az APN meg internet.telekom
user és jelszó nincs.
Kb. semmi más adatot nem kell megadni.
Ja igen a telefonszámnál elég a *99#
Ja és az MMS szolgáltatás legyen bekapcsolva, mert ellenkező esetben lebutul a sebesség HSPA-ra, akkor is, ha egyébként az eszköz képes 4G-re és meg van rendelve valamilyen net, ami 4G sebességre képes. Röhej, de így van.
-
cocka
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Jó. Én saját tapasztalatból írtam, amit írtam. Igaz, hogy az usbs modem volt, de az érvelésed mentén akkor ott is az abban lévő szoftver építette fel a kapcsolatot.
Csak hogy az a GUI ami windózban megjelenik, annak linuxban híre-hamva se volt. Sőt, semmilyen drivert nem kellett ubuntu alatt telepíteni, hanem beleraktam egy telenoros kártyát és ment a vodás fwvel is a cucc. De mivel nem linux alatt akartam használni, ezért ez sovány vigasz volt nekem. Ezért kellett a debrand.
Persze nem te lennél az első, aki csodálkozik azon, hogy egy brandelt eszköz függetlenítve csak linux alatt megy, windóz alatt nem.
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
*99# (vagy *99***1#) el próbáltam
-
cocka
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Jó, de az tök mindegy szerintem. Mifi vagy usbs modem. Valószínű a linux a mifihez is hasonlóképp nyúl, mint az usbs modemhez. A lényeg az lenne, hogy próbálja ki linux alatt, hogy működik-e egyáltalán. Ha működik, akkor tuti hogy működni fog bármilyen kártyával. Ha meg nem, akkor valószínű a linuxban sincs hozzá default driver.
A lényeg az, hogy ha a linux támogatja az eszközt, akkor szoftveresen megkerülhető a vodafone hülyesége.
-
cocka
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
Jó, de linux alatt miért nem próbálod meg? Ott tuti menne, ha valóban függetlenítve lett. Mert a linux általában telibefossa az ilyen windózos meg szolgáltatói fw korlátozásokat.
Asszem kernel szinten azonosítja a hardvert, ha az megvan megnézi, hogy függetlenítve van-e az swn belül, onnantól a többi nem érdekli. Működni fog. Legalábbis valószínűsítem.
-
bb.bocs
őstag
itt manuálisan hozzáadtam, és mégsem mey valamiért vagy nem tudom a beállításokat.
viszont független fw t nem találtam hozzá...
és fura lenne ha linux alatt menne mert a modemen lévő wröl beszélünk, az hogy a gépen milyen oprendszer van nem tudom hogy érted h összefüggésben van. -
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
-
cocka
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
Ja igen. A K3765 nevezetű csodás modemjüknél is ez volt a téma.
Ha Linux alatt kipróbálod, ott működnie kell.
Windóz alatt nálam is ez volt, nem igazán értettem, hogy hogy a rákba van az, hogy független a modem mégis csak linux alatt tudok vele netezni. Aztán kiderült, hogy debrandelni kell, azaz egy gyári fwt kellett rá visszatenni, hogy ne a vodatrotty trágyája jöjjön be, mert az értelemszerűen csak saját magát meg a partnerhálózatait engedte kiválasztani.
-
juliabrilke
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
Be kellene lépni a modem webes felületébe.
Ott lesz egy olyan, hogy kilistázod az elérhető kapcsolatokat.Gyárilag a Vodafon van beállítva, de manuálisan is meg lehet adni, hogyan szeretnél csatlakozni.
Erről tudsz mutatni egy képet, hogy neked hogyan néz ki?
Mert ott kell kézzel megadni a paramétereket. -
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
vodafonos, és neten vettem hozzá kódot, ami szépen ki is függetlenítette. arra gondolok hogy a felület vodafon függö, hátha ez kavar be, de nem találok hozzá szolgáltatófüggetlen förmvert.
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
szia! én is kifüggetlenítetttttttettem a uccot, de hiába rakok bele más kártyát én telekomosat, egyszerüen a weboldalon sem meg sehol sem kapok eddig választ rá hogy mit hogy kéne beállítani. tudnál esetleg segíteni vagy képet küldeni te mit hova irtál telenoros kártyával? (vagy hátha tudod a t t is)
-
cocka
veterán
válasz
Swim Swim
üzenetére
Egy meglehetősen népes megyeszékhelyen én pont a fordítottját tapasztaltam.
Telenor hasít, mint az állat, nonstop fullos a térerő.
Telekom: ha automatán hagytam a 4G routert, akkor lebutult a sebesség 3G-re (pontosabban HSPA-ra), ha 4G onlyra tettem, akkor nem volt hajlandó kapcsolódni.
Ha néha napján el is érte a 4G sebességet, akkor is max. 30 megabit körül volt a letöltés, de inkább azalatt. A térerő legtöbbször 5 csíkból 2-es vagy 1-es volt. De még a butatelefon is gyakran produkált Telekommal gagyi térerőt és nem a telefon rossz. Szóval gyanús, hogy errefelé a Telekom nem a legjobb.Csak úgy zárójelben mondom, hogy a Telenor ugyanerről a helyről simán produkálta a 71 megabitet és a feltöltés is 35 megabit körül volt.
Szal. ennyit a Telekomról.
-
Swim Swim
csendes tag
Mobilnetet keresek pc-re amin főként játszanék, tehát a ping számítana a legjobban illetve stabilitás, szolgáltatás csomagveszteség nélkül
Telekom vagy Telenor melyik a jobb választás? Vodafone egyértelműen kilőve a 3G-vel.Telenor esetében jobb árakról és csomagokról hallok, viszont rosszabb teljesítményről amit egyesek állítólag csak a mobilok számárá korlátlan nettel magyaráznak, illetve a rosszabb jelfeldolgozással, meg gyakran előfordulnak belassulások ledobálások, mi az igazság?
Telenor vagy Telekom a minőségibb mobilinternet szolgáltató ha stabilitásról van szó?
Tapasztalatokra kiváncsi vok -
juliabrilke
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Telefont nem szoktam netre engedni, csak az a feladata, hogy megbeszélésekre be tudja lépni, tehát főleg az aksi idő fontos ott.
Most egy függetlenített régi Vodás R209 modem van, de párom azt mondja, hogy sokszor nincs net Székesfehérvár-Budapest útvonalon.
Ugyanez E5577c modemmel teljesen jól ment, így gondolom a 3g hálózat lehet gyenge.Ja, meg neki buta telefonja van még.

Komi28: ma vitte el párom az én modememet (ugyanilyen, mint a T-nél) így ha lesz időm hétvégén, akkor veszek egy ilyet a hétvégén. Vicces, mert most akartam rendelni ebay-ről, amikor olvastam ezt a T-s ajánlatot.

-
pinnacle
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz. Lehet, hogy jobb nem kérdezni, mert a végén még függő lesz.

Egyébként egy ilyen routernek mennyi a hatótávja, miben jobb a telefonos megosztásnál?
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Mikor szándékozol venni egy ilyet? Ha megkérdezed megírnád, hogy független-e? Köszi
-
Komi28
senior tag
Sziasztok.
Milyen hordozható mifi-t ajánlatos venni a megbízható. Adatmegosztó kártya menne bele. Köszi. -
Brandynew
őstag
Szia,
A Telenornál van korlátlan mobilnet 6 ezerért, hűség nélkül: https://www.telenor.hu/telenor-hello-data
-
taki01
őstag
Sziasztok, milyen 4G USB modemet érdemes mostanság venni? Használni egy routerrel szeretném amin van USB port és azt szeretném ha a router kapná a külső IP címet.
-
D4v3
őstag
Hello!
Meglévő digi előfizetés mellé ha jól látom, akkor 6e Ft-ért van most USB stickes mobilnet. Anyukám 3 hétre szeretne magával vinni belföldön laptopot és néha netezne is akkor már. Van számára ennél jobb opció most? (nyilván van digi előfizetés a családban
) -
Brandynew
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ha SSL-en keresztül csatlakozol, akkor még jelszavakat is írhatsz be, teljesen mindegy.
-
cocka
veterán
válasz
Brandynew
üzenetére
Szerintem csoda, hogy van egyáltalán.

Nekem az alábbi mávos tapasztalataim vannak (csak IC-vel járok, a többin sajnos nem tudom mi a helyzet).
Igen amit írtál azt meg tudom erősíteni, hogy többször van olyan, hogy bár a wifinek fullos a térereje, net az nincs. Viszont azt tapasztaltam, hogy ha átülsz máshova és szerencséd van, akkor vagy egyáltalán nincs wifi térerő sem vagy gyenge wifi térerő mellett is van jó net.
Eddig az egyetlen egy vonaton volt tökéletes a wifi és a net, az pedig a Hernád IC (kassai) volt, bár részben a Máv-start üzemeltetésében műxik, ugyanakkor az ssid is szlovák volt és nem kért semmiféle bejelentkezést, se a korlátozásról szóló duma nem jelent meg, hanem azonnal csatlakozott.
Eközben a mobiltelefonomon több Mbit/s-al hasít a saját mobilnetem.
És legalább trékomos neted van, hogy objektív legyen az összehasonlítás?
Az is lehet, hogy nem egyenletesen kapja az áramot a wifi adó.
-
Diák66
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
Az itteni autóbuszokon is van wifi. A wifik admin felületére az alap admin/admin párossal be is lehet lépni.
Az ott olvasható SMS-ek meglehetősen érdekesek.
De a lényeg, hogy " a (párszáz mega) adatkerete elfogyott, így lassítva netezhet tovább". Szóval érdekes.... lehet ott is az a baj, hogy elfogy az adatkeret és lassítás lép érvénybe. -
Brandynew
őstag
A MÁV-nál szerintetek miért ilyen eszméletlenül szar az internet? Nem az a baj, hogy túl van terhelve, ezért nem lehet normálisan csatlakozni a routerre, mivel a wifit mindig látom, rá is tudok csatlakozni, viszont internet legtöbbször nincs, vagy csak nagyon-nagyon lassú. Eközben a mobiltelefonomon több Mbit/s-al hasít a saját mobilnetem. Mi a francért tettek ennyire alacsony jelnyereségű antennákat a vonat tetejére? Csak egy rohadt mobiltelefont kellett volna venniük minden kocsiba, egy mobilnetes SIM kártyával és megosztani rajta a netet. Sokkal jobb megoldás lenne, mint a mostani.
-
-
Diák66
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
A Telenornak is van 900 MHz-es 3G cellája, ami sajnos csak 21/5 Mbit/s. Azt pedig le lehet terhelni és előfordulhat, hogy belassul.
-
Diák66
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nos, az R209 sajnos csak 3G DC-HSPA+ sebességre képes, ezért az elméleti sebessége 42/5 Mbit/s, amiből jó esetben is csak 30/4 lesz. A Huawei E5577 4G LTE képes, vagyis több, mint a duplájára képes. Érdemes a Huawei E5577 készüléket "csak 3G" üzemmódba tenni. Így azonos szinten lesz az R209-cel. Ekkor ezzel is maximum 42 Mbit/s lehet a maximális letöltési sebesség.
A két wifi megosztó egyébként nem ugyan az a kategória.
-
4Grider
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
3G-re ma már nem igazán gyúrnak a szolgáltatók. Ráadásul a két T magasabb frekvencián nyomja, ha tehát x kilométer távolságra vagy a 3G adótól, akkor már a 7 Mbps is számíthat jónak 2100 MHz-en.
-
juliabrilke
veterán
R209 legális függetlenítése előtt Vodafone kártyával 18Mbit sebességet mértem, utána viszont Telenor kártyával nem akar 7Mbit fölé menni.
Ugyanez a Telenoros kártya másik modemben (Huawei E5577) 100Mbit+ sebességre képes, tehát a térerő nem lehet probléma.Mi lehet a gond?
-
juliabrilke
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Igen, ez a gond, mobil routeren soha nem olvasok sms-t.

Viszont ahogy nézem 4-5GB adat forgalmam lehet kint, az mondjuk nem rossz 1-2 hétre, annál többet úgyse leszek külföldön most. -
radio100jozs
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ha elfogy, akkor úgy is küldenek róla sms-t. Meg az EU-ban amúgy is csak 2,75 Ft/ MB az ára, már ha lefogyna.
De a Telenor pl. csinált egy ilyen fain táblázatot, hogy miből mennyi használható fel az EU-ban: -
juliabrilke
veterán
Mitől függ az, hogy az itthoni csomagodból hány százalékot/GB-ot használhatsz külföldön (EU) roaminggal?
Nem kint akarok rájönni, hogy 3000Ft minden elfogyasztott GB.
-
g0dl
addikt
A vodás nyári 4GB ajánlat a boltban 500Ft-ért kapható tuti SIM esetén is érvényes? Vagy ott is fel kell tölteni, hogy az elérhető legyen? Vagy esetleg a neten ingyen rendelhetővel is megy feltöltés nélkül?
-
ripo05
tag
Tegnap leszedtem a roaming tiltást a Hipernet Home S-ről. Az eredmény:
EU roaming Hipernet 4096 MB
EU roaming éjszakai extra adatforgalom 1024 MB
EU roaming e-mail és böngészés adatkeret 5632 MB -
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Sziasztok. Tnél vettünk egy 30giga internettel rendelkező USB modembe rakhatós sim-et.
Kérdésem, az ilyen stickeket rá lehet dugni USB-s routerre, hogy wifin tudjam osztani a dolgot?!
Köszi előre is. -
HXY
addikt
Ha pedig elég a 4GB is, akkor a Vodafone-nál a nyár végéig ingyen van az internet a Vodafone Tuti SIM kártyákon.
Az ingyenes internethez a 1270-re SMS-ben kell elküldeni az ADATPROMO szót.
Legkésőbb 2017. július 31-ig kell megrendelni. A megrendeléstől számítva 1 hónapig használható fel. -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ennél van olcsóbb megoldás
https://www.facebook.com/groups/488791081326012/
-
radio100jozs
őstag
Vége a trükközésnek, a flottázásnak, a hűségnek, itt az igazi korlátlan mobilnet, ami telefonban, adatmegosztóban is használható hűség nélkül a Telenor hálózatán magánszemélynek havi bruttó 7658 Ft/hó áron.
http://mobilinternet.ephone.ch/
Én voip-ra használom a céget, vezetékes számok lettek áthordozva, innen ismerem őket, és eddigi tapasztalataim korrektek velük.
-
Brandynew
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nekem a régi Hypernet díjcsomagom volt (Heavy), és most ebből mentem át a pár száz Ft-tal többe kerülő Hypernet Home L díjcsomagba. A hűségidőmön belül, szóval az nem is tolódott ki.
E-mailben és telefonban azt mondták, hogy megtehetem, az ügyfélszolgálaton, személyesen azt, hogy erre nincs lehetőség. Ezután hívtam fel még egyszer az ügyfélszolgálatot, azt mondta, hogy valószínűleg igen, de nem biztos benne.
Aztán ma visszamentem ugyanarra az ügyfélszolgálatra személyesen, és most áttettek. Tehát úgy fest, hogy ez egyéni elbírálás kérdése...
-
pinnacle
nagyúr
Igen kipróbáltam 3 USB porton, mindig eltávolítva, újraindítva. Majd ha eljutok megint a géphez, lefotózom a frissítéseket, talán kiderül, melyik okozta. Az a furcsa, hogy nincs semmi hibajelzés, mégsem megy az internet. Elhoztam a modemet, de itthon nem tudom kipróbálni, mert mindig ezt a hibát dobja, Win10-en. Kompatibilitási módban is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ez egy ritkán használt gép, március óta nem volt frissítve vagy 40 települt, 1GB adatforgalom volt. Most nem tudom megnézni, mert máshol van a gép. Valamelyik frissítésnek volt ilyen "mellékhatása"?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Windows 7 frissítése után, nem működik az internet. Újratelepítettem, látszólag minden rendben, de semmi sem tud csatlakozni. Böngésző, Windows frissítés, Antivirus adatbázis frissítés, egyik sem megy ki. Mi lehet a gond?
-
Brandynew
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Köszi a választ.
Ne már... akkor ennyire rosszul tudta az ügyintéző?
-
radio100jozs
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
A Hipernet Home csomagra csak új előfizetők köthetnek, arra váltani más előfizetéses cosmagról nem lehet, benne van az ÁSZF-ben:
"A tarifacsomagok kizárólag új számlás, 2 éves határozott idejű előfizetői szerződéssel (2 éves hűségvállalással) vehetőek igénybe. A tarifacsomagokra váltani, a tarifacsomagról elváltás esetén arra visszaváltani nincs lehetőség. Kártyás illetve, új generációs kártyás előfizetésről áttérni az általános szabályok szerint van lehetőség."
-
Brandynew
őstag
Telenor Hypernet Heavy mobilnetem van.
Múltkor bementem személyesen az ügyfélszolgálatra, megkérdeztem, hogy a meglévő hűségidőmön belül válthatok-e Hypernet Home L díjcsomagra, azt mondta az ügyintéző, hogy nem.
Most felhívtam a Telenor ügyfélszolgálatát, bediktáltam a szerződésszámomat és mindent, amit kért, és azt mondta, hogy válthatok.
Akkor most mi van?
-
juliabrilke
veterán
válasz
AstraCDX
üzenetére
2500Ft volt nekem, mert már egy ideje lejárt a 2 éves hűségnyilatkozat.
Bemész bármelyik boltba, kifizeted és majd elküldjük postán, kicsit idejét múlt megoldás...
Persze ez a teljesen legális módszer, az árak viszont esetleges hátralévő hűségidő miatt eltérőek.Diák66: igen, bár azért reménykedtem, hogy kicsit gördülékenyebben bonyolítják le és mondjuk email/sms/postagalamb vagy hasonló modern opciók legalább vannak.
-
Diák66
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Gondolom Vodafone. Ha nem jön meg 30 napon belül, újra kiküldik a kódot, csak újra be kell fáradnia kirendeltségre.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Magam is gondoltam már erre .
De van erre jogszabály is ami ezt alátámasztja ?
Hogyan kell ezt kezdeményezni ?
Üdv.
Astra
-
juliabrilke
veterán
-
allfinanz
senior tag
-
allfinanz
senior tag
Nem minden dominósnak jár az ingyenes adatroaming
"az előfizetőik a vonatkozó belföldi díjcsomagjukkal összeegyeztethető mennyiségű, vonatkozó belföldi árszínvonalon nyújtott szabályozott kiskereskedelmi barangolási szolgáltatást" vehessenek igénybe.
Márpedig a legtöbb Domino díjcsomag alapesetben semmilyen adatkeretet nem tartalmaz...
-
milkucika
csendes tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Elvileg igen. Valamilyen céges flotta része. Pesten ment vele a 4G nagyon szépen, innen jött a feltételezés, hogy esetleg ott is kéne működnie.
A telenornál még van ez a 7 napos próba időszak, nem tudja valaki, mert akkor lehet kipróbálnám úgy is.
Köszi az eddigi infókat, most úgy érzem van remény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- PLC programozás
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudok mit állítani már. a telefonsimemen meg telenor, nincsen netem.

és látszólag feloldotta... a simet továbbengedte ugye... fura... "és írja is, hogy mindegyik hálózatra csatlakozhatok." ezt hol? hálózatnál ott manuálisan keresek ott annak a hálózatok., csatlakozik majd korlátozott.tényleg arra tippelek h levan tiltva az imei... nincs ötletem, megpróbálok holnap kukázni vodafonos kártyát. a progi mire is jó nekünk?