- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opelgeri
újonc
válasz
4Grider #1343 üzenetére
Ezt én is nézegettem, az adatforgalmi csomagoknál van, ezt irták:
Check your bundle allowances and renewal data by dialing *1601#
Ezzel az a gondom, hogy nem Data Pocket Saver dijcsomagok közül van aktiválva a jelenlegi csomag, abban van beszélgetés is (3000 nemzetközi perc, 15 GB internet) a másik meg hogy a 'renewal' zavar, mert automatikus megújítást nem szeretnénk a csomagra , ez a kód meg nehogy megújítsa.... Már beleszaladunk, hogy 30 nap után nem azt a csomagot aktiválta amit akartunk, hanem automatán levonta az egyenlegből a havi díjat és a régi megújult.... Szóval kicsit fenntartással kezelem a kódokat amik nem egyértelműek... A Vectone ilyen szempontból nem tetszik, nehézkes volt a net beállítása hogy a telefon hajlandó is legyen használni, látni a Vectone-t, másrészt a tájékoztatásuk nem valami jó, nem lehet velük e-mailben kommunikálni...
Azért köszönöm a segitséget, még gondolkodunk ezen a *1601# kódon...
-
opelgeri
újonc
Sziasztok!
Osztrák VECTONE-on milyen kóddal lehet lekérdezni hogy hány perc/mennyi adatforgalom van még a feltöltésből? Mintha a feltöltéskor trafikban kapott cetlin (ami már nincs meg) lett volna még egy kód a *102# -n kivül, mert azzal nem irja ki hogy mennyi a perc/net csak azt hogy mennyi pénz van rajta...
A honlapjukon is csak ezt a kódot találtam...Tudja valaki hogy kérdezhető le? Előre is köszi
-
opelgeri
újonc
Köszi, közben megoldódott.
3G-re lett állitva a preferált hálózat, és a szolgáltatónak lett küldve a 3311-re Internet szöveg sms-ben, erre jött egy konfiguráció amit le kellett menteni, ezután ment. Az a fura, hogy ez már 2x meg lett csinálva, nem tudom ennyit számitott hogy 3G-re lett állitva és úgy lett ismét bekonfigurálva?
Nem tudom, de a lényeg hogy végre megy, köszönöm a segitő szándékú hozzászólásokat -
opelgeri
újonc
válasz
Stanlee #1332 üzenetére
Hát ez az, próbálok mindent állittatgatni ami összefügghet vele, de eddig nem jött össze a Vectone mobilnet...
Az APN-en kívül sehol nem találok más beállitást a neten böngészve, amit be kéne állitani.
Próbáltuk 3G-s preferált hálóval a 4G helyett, adatforgalom nincs korlátozva, nem tudom IPV4 vagy valami egyéb beállitást kell-e babrálni?! Mondom más szolgáltató netje ment, egyszerüen nem tudom mi lehet amit át kéne állitani. telefon újrainditás is volt....Van itt valaki akinek androidon müködik a Vectone net? Milyen hálózati szolgáltató vagy mi van beállitva neki? Valami nem jó, de az adatcsomagban van net, megjött róla az sms is!!!
Minden tippet, segitő hozzászólást megköszönök, akár privátban is....
-
opelgeri
újonc
Sziasztok!
Ausztriában Osztrák VECTONE sim kártyával nem megy a mobilnet androidos telefonon, csak a hivás és sms!
A csomag most januárban lett feltöltve, 3000 nemzetközi perc és 15 GB net van rajta.
Beállitásoknál az APN mobile.barablu.com beállitva.A készülék egy Alcatel POP 4S dual sim. 2-es slotban TELEKOM kártya megy, az 1. slotban Lycamobile osztrák kártyával ment a net is, most az 1.slotban VECTONE sim van, a net igy nem akar menni.
Mit kell még átállitani? Preferált 4G helyett 3G legyen? Egyéb szolgáltató stb beállitás????
A telefon nem nálam van, sms-ben próbálok segiteni a tulajnak, eddig nem bírtuk beállitani hogy menjen neki a net is Ausztriában....Tud valaki segiteni?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest