- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csifkin
csendes tag
válasz
outdoor #1649 üzenetére
Automatikus, kézi, mindegy volt neki. Net nélkül kapcsolódott csak. Net, otthoni beállításokkal megy. Amíg ki nem kapcsolom mobil adatot, mindíg van. 4Gre meg abszolút nem enged. Pedig van. 4G switcher-rel, csak 4G használat erőltetve. Cellmapper látja. De semmi. Szlovákiába menet fel sem tűnt, hogy országot váltottunk. Ment minden rendesen.
De már nem számít. El vagyunk így is.
Köszi. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
outdoor #1643 üzenetére
Szia!
LIDL Connect Starterpaket SMART S
10 Euro, én a Lidl-ben vettem meg Németországban, a regisztráláshoz meg kell adni egy német lakcímet, (nem ellenörzik).
Én internetten regisztráltam (WIFI-vel) van telefonos regisztráció is ha jól tudsz németül.Van 3 napos kiszállitás, de gondolom csak németországon belül...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest