Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
Ezek közül a "hot" SIM-ek közül valamelyiket tudom használni egy hétig személyi, és stb osztrák iratok nélkül? Csak a 3GB-os adatra lenne szükségem, független telefonban.
https://www.hot.at/tarife.html
-
szlibud
tag
Sziasztok,
Valaki tudna javasolni ausztriai SIM-et, csak netezésre kell, 1 hétre, a telefon független. Nem lenne hátrány ha útközben vehető lenne és nem lenne túl bonyolult aktiválni, mivel németül nem tudok sajna. -
csibe1
addikt
válasz
opelgeri #1340 üzenetére
Ezek a kódok működnek a Vectonnál:
*105# - A saját számodat tudod vele lekérdezni, ha nem lenne már meg az üdvözlő sms
*102# - Az egyenleget mutatja meg
*1622# - Ezzel tudod lekérdezni az aktivált csomagod érvényességét, a csomagból hátralévő perc és adatmennyiségetValamilyen csomagot érdemes aktiválni, mert különben elég hamar lefogy az egyenleg.
Pl.:*3058# - 250 perc Ausztria és nemzetközi beszélgetés, 1GB adatforgalom - 4,9€ - 15 napig érvényes
*3029# - 500 perc Ausztria és nemzetközi beszélgetés, 5GB adatforgalom - 12€ - 30 napig érvényes
*3057# - 3000 perc Ausztria és nemzetközi beszélgetés, 10GB adatforgalom - 30€ - ezt még nem használtam, gondolom ez is minimum egy hónapig érvényes
A Vectone honlapon fent van a többi adat és egyéb csomag leírása, aktiválási kódja.Az egyenleget neten is fel lehet tölteni, némelyik csomag úgy olcsóbb valamivel.
Néha adnak ajándékot is, 5€ az egyenleghez 5db feltöltés után; meg decemberben adtak 3GB adatforgalmat 31-ig. -
H.Istvan25
senior tag
válasz
SzakalyAti #1347 üzenetére
Igen
-
SzakalyAti
tag
Sziaaztok! Az ausztriai hof kártya csak kártyafüggetlen telefonnal müködik?
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #1336 üzenetére
Pár napja írtam, hogy a korábbi sikeres feltöltések után legutóbb nem tudtam itthonról, interneten keresztül, magyar bankkártyával feltölteni a Spanyol Orange (Mundo) kártyámat.
Nos, egy épp Barcelonában lévő ismerős segített, elment egy helyi képviseletre és ott töltött rá egyenleget. Az Ügyintéző mondta, hogy "most már" nem lehet külföldi kártyával feltölteni. Ezt jó lesz másnak is tudnia, többen használjuk / használtuk a Mundo-t.
-
koordik
újonc
Sziasztok! A barátnőmmel kin dolgozunk Ausztriában és a munkahelyen ahol vagyunk nagyon rossz a net a jelszint jó illetve a sebesség is meg van de egyszer csak újra indul tőle a telefon. Csak ennél az egy hálózatnál 3 telefonnal is egy Lenovo A2010 egy Huawei Y6II és egy Sony(még)ericsson WT19ivel tudtam tesztelni illetve egy laptoppal ami nem indul újra csak ledobja a hálózat.Ez az egyik problémám de ami inkább ide tartozik az, egy Drei-os kártya a minap elmentünk egy Haltlauer üzletbe venni egy kártyát illetve netre előfizetni. Először Hui Flat csomagot akartam de mondta a hölgy hogy ahhoz két éves szerződés kell illetve teljes lakcím... De ajánlott prepaid csomagokat a Nimm3 internetFlat 30at választottuk amiben ha mindent jól értek LTE hálózat elérése illetve korlátlan internet van 30mbps sebességgel havi 30euróért. Mondtam a nőnek hogy ez jó lesz adott egy kártyát valamit beírt a gébbe és mondta hogy kb. fél óra és aktív a kártya mire haza értünk már fel csatlakozott a 3AT hálózatra és kisebb regisztráció után kaptunk 1gb bónusz netet... illetve 10 eru van jelenleg a 40ból amit fizettünk (10 a kártya+30eur a csomag ) kártyán a probléma az, hogy amióta elfogyott az 1gb azóta nincs net csak a dre.at jön be a kundenzonenal ott a tarifa csomag a nimm3 internetflat 30 mutatja hogy elfogyott a net és ennyi lehet hogy mi vagyunk a bénák és kihagytunk valamit tudtok esetleg ezekben de a fontosabb a drei-os témában segíteni?
-
opelgeri
újonc
válasz
4Grider #1343 üzenetére
Ezt én is nézegettem, az adatforgalmi csomagoknál van, ezt irták:
Check your bundle allowances and renewal data by dialing *1601#
Ezzel az a gondom, hogy nem Data Pocket Saver dijcsomagok közül van aktiválva a jelenlegi csomag, abban van beszélgetés is (3000 nemzetközi perc, 15 GB internet) a másik meg hogy a 'renewal' zavar, mert automatikus megújítást nem szeretnénk a csomagra , ez a kód meg nehogy megújítsa.... Már beleszaladunk, hogy 30 nap után nem azt a csomagot aktiválta amit akartunk, hanem automatán levonta az egyenlegből a havi díjat és a régi megújult.... Szóval kicsit fenntartással kezelem a kódokat amik nem egyértelműek... A Vectone ilyen szempontból nem tetszik, nehézkes volt a net beállítása hogy a telefon hajlandó is legyen használni, látni a Vectone-t, másrészt a tájékoztatásuk nem valami jó, nem lehet velük e-mailben kommunikálni...
Azért köszönöm a segitséget, még gondolkodunk ezen a *1601# kódon...
-
opelgeri
újonc
Sziasztok!
Osztrák VECTONE-on milyen kóddal lehet lekérdezni hogy hány perc/mennyi adatforgalom van még a feltöltésből? Mintha a feltöltéskor trafikban kapott cetlin (ami már nincs meg) lett volna még egy kód a *102# -n kivül, mert azzal nem irja ki hogy mennyi a perc/net csak azt hogy mennyi pénz van rajta...
A honlapjukon is csak ezt a kódot találtam...Tudja valaki hogy kérdezhető le? Előre is köszi
-
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Pár napos ukrán tartózkodásra ( kárpátalja, Visk ) keresek prepaid csomagot, elsődlegesen internetre, másodsorban hazatelefonálásra.
Milyen ajánlott alternatívák vannak?
( a 2 évvel ezelőtti infók feltételezem már aktualitásukat vesztették)
Előre is köszi,Üdv, mrmrg
-
Luser2000
addikt
MUNDO (Orange) FELTÖLTÉSBEN tud valaki segíteni?
Az istennek sem akar sikerülni.
0,56EUR az egyenlegem, a kártya működik, tegnap használtam legutóbb.
Az Orange oldalán megadom a bankkártya adataimat és amikor rányomok az elfogadásra utána pár mp után hibát ír.(Valahogy pedig már fel tudtam tölteni korábban).
Please HELP!
-
opelgeri
újonc
Köszi, közben megoldódott.
3G-re lett állitva a preferált hálózat, és a szolgáltatónak lett küldve a 3311-re Internet szöveg sms-ben, erre jött egy konfiguráció amit le kellett menteni, ezután ment. Az a fura, hogy ez már 2x meg lett csinálva, nem tudom ennyit számitott hogy 3G-re lett állitva és úgy lett ismét bekonfigurálva?
Nem tudom, de a lényeg hogy végre megy, köszönöm a segitő szándékú hozzászólásokat -
csibe1
addikt
válasz
opelgeri #1333 üzenetére
Nekem 630-as Lumián ezek vannak beállítva a Vectonnál:
-APN: mobile.barablu.com
-Hitelesítés: PAP
-IP-verzió: IPv4v6
A sebesség 3G-re van állítva.
Nálam a hálózatválasztás kézin van, mert valamiért nem áll át automatikusan a kinti hálózatra, és itthon a roaming se megy magától.
Nem tudom, hogy ismerősödnél mi lehet a gond, nálam ha látja a hálózatot akkor utána már van mobilnet. -
opelgeri
újonc
válasz
Stanlee #1332 üzenetére
Hát ez az, próbálok mindent állittatgatni ami összefügghet vele, de eddig nem jött össze a Vectone mobilnet...
Az APN-en kívül sehol nem találok más beállitást a neten böngészve, amit be kéne állitani.
Próbáltuk 3G-s preferált hálóval a 4G helyett, adatforgalom nincs korlátozva, nem tudom IPV4 vagy valami egyéb beállitást kell-e babrálni?! Mondom más szolgáltató netje ment, egyszerüen nem tudom mi lehet amit át kéne állitani. telefon újrainditás is volt....Van itt valaki akinek androidon müködik a Vectone net? Milyen hálózati szolgáltató vagy mi van beállitva neki? Valami nem jó, de az adatcsomagban van net, megjött róla az sms is!!!
Minden tippet, segitő hozzászólást megköszönök, akár privátban is....
-
Stanlee
őstag
válasz
opelgeri #1331 üzenetére
Nem lehet, hogy valami mas beallitasa a telefonnak nem jo (mittom en adat engedelyezese sim1-en, mobilinternet bekapcsolasa, stb.?) Baratnom telefonjaban amikor ma szolgaltato adatkartyajat raktuk bele, hiaba volt minden beallitasa a mobilnet jo, nem ment es restart utan az adatot engedelyezni kellett az adott simre az androidban... Egyebkent mas otletem nincs. A huvely telefonom egyszer megadta magat Ausztriaban roamingolva, csak egy full recovery utan mukodott rajta net megint, nagyo orultem neki.
-
opelgeri
újonc
Sziasztok!
Ausztriában Osztrák VECTONE sim kártyával nem megy a mobilnet androidos telefonon, csak a hivás és sms!
A csomag most januárban lett feltöltve, 3000 nemzetközi perc és 15 GB net van rajta.
Beállitásoknál az APN mobile.barablu.com beállitva.A készülék egy Alcatel POP 4S dual sim. 2-es slotban TELEKOM kártya megy, az 1. slotban Lycamobile osztrák kártyával ment a net is, most az 1.slotban VECTONE sim van, a net igy nem akar menni.
Mit kell még átállitani? Preferált 4G helyett 3G legyen? Egyéb szolgáltató stb beállitás????
A telefon nem nálam van, sms-ben próbálok segiteni a tulajnak, eddig nem bírtuk beállitani hogy menjen neki a net is Ausztriában....Tud valaki segiteni?
Előre is köszönöm
-
vizslakutya
senior tag
Hó végén megyek 10 napra Franciaországba,a Lebara 1 gigás csomagja érdekelne,mi a vásárlás menete? Itthonról is lehet vagy csak odakint?
Valakinek tapasztalata?
Köszi. -
sparks
senior tag
válasz
encoder #1328 üzenetére
Az durva... Nem tudom jól számoltam - e, de ez így kb. 420 Ft/GB és egész EU-ban és USA is, ha jól láttam, felhasználható... Kár hogy gondolom csak UK - ban vásárolható, de ha ők elkezdték akkor hamarosan jön a többi is... Nyáron már vége a roamingnak, valamit alkotniuk kell... Hajrá.
Szerk. Telefonon pötyögök, de lehet vásárolható hozzánk is, holnap csekkolom és ha mindent jól számoltam lehet bepróbálom...
-
encoder
tag
2 év alatt leforgalmazható 24 GB-os mobilnet 28 angol fontért megéri, ugye?
-
Vici
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond? Vettem EUNAPI-t, meg is jött az aktiváló sms. Bekapcsoltam az adatforgalmat, majd elkezdtem netezni ugyanúgy mint máskor is... Ez dután 14.00 óra körül lehetett.. Majd este kaptam egy sms-t hogy adatroamint limitem meghaladta a 80%-ot, majd egy újabb sms hogy elérte a 100%ot 17000ftot.
A számlán kiszámlázták az aznapi EUNAPIt is plusz a 17000ftot.
Eddig már többször is használtam az EUNAPIt, sosem volt gond, így nem értem a mostanit.. Vagyis annyit csináltam másképp hogy megosztottam a netem a laptopommal (de lekódoltam), meg Skypeoltam. Valahol itt lehet a bibi, de mi???
Ja és nem fogyott el a mobilnetem, 1,32 gigám megmaradt ígyis... -
easoft
tag
Szia én egy magyar flottában vagyok és az egész EU ban ingyen beszélek korlátlanul havi bruttó 6600 Ft ert !
Ebben van Magyarországon belül korlátlan SMS és 4 Gb net természetesen itthon is korlátlan beszed. Tovabbi 900 Ft ert kérhetek havi 500 Mb os adat keretet amit az EU-ban tudok használni ! Ja és hűség nélkül ! Ami meg nekem fontos volt nincs megkötés akar 1 évig is kint lehetek nem kell Magyar hálózatra havonta feljelentkezni -
SzakalyAti
tag
Sziasztok! Ausztriában kellene valami feltöltős stickes internet, amit tudnék kint használni. Olyan 3-5 Gb elég lenne már. Tudnátok segíteni, milyet érdemes venni, illetve mi kell hozzá?
Köszii -
Prücsök
újonc
Sziasztok! Segítsetek nekem légyszí!!!! Yess kártyát vettem. De újabb problémám van. Másfél hete használom a yess-t. Nem volt gond. Ma elkezdte kiíri, hogy siet az órám, és ezért nem használhatom a kártyát. Mi???? Mi köze ennek ehhez? Különben meg pontos. Azt írja frissítsem. Már minden beállítást próbáltam, de semmi. Újraindítottam, semmi. Bejött a kontomanager. Kiírta hogy írjam be a bejelentkezésnek a számomat, meg a pinkódom, azt sem fogadta el. A fene egye meg, hogy így meg kell bonyolítani. Fogalmam sincs, mit tegyek....
Nekem nincs hiper telefonom, csak egy lenovom. Köszi azért a sok segítséget!
-
Prücsök
újonc
Segítsetek légyszí! Hot-ot szeretnék venni Ausztriában. Azt írják, hogy kell fényképes igazolvány. Az minek, és milyen kell nekik, lakcím miatt? Azt írják, hogy van egy x összege, ami naptári hónapra vonatkozik, és ha lefogy a keret, akkor mennyi az utántöltés. De ha egész egyszerűen nem utántölteni akarom, hanem a következő havi keretemet akarom feltölteni, az hogy van? Mert nekem valahogy nagyon másképpen jött le, mint ahogy pl Magyarországon van, hogy veszek egy feltöltő kártyát, aztán azt bepötyögöm. Aki tud, légyszí segítsen!
-
KTU
addikt
válasz
H.Istvan25 #1320 üzenetére
De magyar SIM-el ez a legolcsóbb.
Vagy van olcsóbb?Nekem pl. fontos hogy (a talán 18 éves) számomon elérjenek.
Mindenki más élethelyzetbe használja.
Akinek pár ismerőse van, megadja az új Osztrák számát,
és majd biztos felhívják itthonról kb. 100Ft / perc áron.Persze van pár VoIP számom, ezért keresek pár GB-os olcsó, de jó mobilnenet.
-
KTU
addikt
Esetleg átvinni a számokat a Vodafone-hoz ingyen, (tudom ingyenes a számhordozás mindenhol, csak valahol az új kártyáért kérnek pénzt + kötelező minimum feltöltés, tékom talán 4500Ft / sim)
Tuti csomag, euhazai sms a 1270-re,
hívásfogadás 60 perc ingyen, 1 hónapban, ezen felül 4,37 Ft / perc.
Hívás indítás 19Ft / perc, mint itthon magyarországi szám esetén.Tehát mindkét kártya kint van Ausztriába, egymást 19Ft-ért hívják,
ha elfogyott a 60 perc ingyen hívásfogadás + 4,37 Ft is ketyeg a hívottnál.Plusz esetleg mellé mifi-be, vagy dual sim Hofer Hot data 3GB, 5,9 Euro / hó, VoIP-ra.
Ennél esetleg van olcsóbb, csak mobilnet 1GB, 2GB, 3GB, jó 4G hálózattal?
GSM hívás és sms nem kell. -
csibe1
addikt
Vectone. A 12€ all in one csomagban (neten töltve 10€) van 500 nemzetközi és 3000 Vectone perc, és 5GB mobilinternet.
A SIM kártyát neten meg lehet rendelni, ingyenes.
A csomagok kódjai fent vannak a Vectone oldalán.
Szerintem jobb ajánlat, mint az aldis.A mobilnet 3G-s.Az ha mindketten itthoni szolgáltatósak csak akkor éri meg ha előfizetéses kártyájuk van, azoknál van olyan csomag amivel kint is ingyen hívják egymást és az itthoni számokat is.
-
Stanlee
őstag
-
yuyizi
tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy apósomék külföldön dolgoznak(Ausztria) és párom húga is kinn van velük. Apósomék itthoni szolgáltatósak(t-mobile), párom húgának pedig kártya vásárlás előtt állnak. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik lenne olcsóbb? Ha apósomék itthoni szolgáltatósak de a lány kinti szolgáltatós és úgy hívják egymást külföldön (Ausztria) vagy ha a lány is és apósomék is itthoni szolgáltatósak és úgy hívják külföldön egymást. Remélem érthetően fogalmaztam. Köszi előre is -
zozoka79
tag
Hello,milyen netes telókártyát ajánlotok csak a netet figyelembe véve?kamiont vezetek,járok sokfelé,de németben a legtöbbet.olyan kellene ami európában használható.német lebarát ismerem de nem belsőségesen.a voda netje egy kalap sz.r. ,kevés..
-
tusik
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, egy családtagom menne Svájcba kicsit hosszabb időre (4hó), és netre lenne szüksége. Tudnátok javasolni jó megoldást? Elképzelhető hogy lesz a szállásán wifi, de ezt még nem tudjuk.
Csak adatkártya is jó megoldás lenne. -
sanyika007
csendes tag
Egy közösségi oldalon jött velem szembe ez a hirdetés, érdekelne, hogy ti mit gondoltok róla:
Chatsim
Nem tűnik rossz ajánlatnak, hogy kb. 12 euróért korlátlan szöveges adathasználatot kapsz chat applikációkban (van ugyanennyi setup fee, de az első év kuponnal ingyenes, csak sajnos nem találom a kupont).
Ez még simán itthoni használatra is jó, de ha még utazol is néha, akkor elég király lehetőségnek tűnik. Tudom, hogy alapból a chatelés minimális adatforgalmat generál, de a 3800/év még így is nagyon jónak tűnik.
Valaki próbálta már? -
H.Istvan25
senior tag
válasz
vizslakutya #1306 üzenetére
Neten szerintem azért nem lehet, mert csak Szlovákiába tudják küldeni a kártyát, külföldre nem
-
vizslakutya
senior tag
válasz
H.Istvan25 #1305 üzenetére
Ez ha így van az jó hír (nekem, sokat euzok), idáig interneten próbáltam, ott nem lehet, advent környékén megyek hozzájuk megpróbálom.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
vizslakutya #1301 üzenetére
Én O2 kártyát vettem tavaly Szlovákiában (akkor még volt elterjedve a 4ka), és azt is tudtam magyar személyivel venni, így nem hiszem hogy 4ka-t ne lehetne
-
Chris.G
tag
Nekem adtak 4ka sim kártyát, pedig magyar lakcímem van.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
H.Istvan25 #1300 üzenetére
Szlovák cím és igazolvány kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest